- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Günaydın herkeseeee, yarimle konuştum pek bi mutluyum şu an :102::102::97::87:
tam bilmiyorum ama kapsüller açılıyor olabilir, google amcaya aşkıbiyotik yazarsan seni farklı bir iki siteye yönlendirir.
bunu kendin de yapabilirsin :) nette buldum ve resimlerini paylaştım, birisi oturmuş kendisi yapmış, evdeki bir ilaç kutusunu kullanarak
ama ille de hazırı olsun dersen, google amcaya "buldum buldum aşkıbiyotik" yaz ulaşırsın :)
bunlar da değişik olmuşş
oyyy, geçmiş olsunnn :2:
Aramıza hoşgeldinizzz
Günaydın kızlarrrr
Aaa bundan ben yapmayı planliyordummm ,bunu nerden alabiliriz canim , kapsullerin içerisine kendi notlarimizi yazip koyma ihtimalimiz var mi yani kapsül kirilmadan notlar çıkarilabilir mi
tam bilmiyorum ama kapsüller açılıyor olabilir, google amcaya aşkıbiyotik yazarsan seni farklı bir iki siteye yönlendirir.
Bu da cok güzel :) peki bunu nerden alabilirimmm![]()
bunu kendin de yapabilirsin :) nette buldum ve resimlerini paylaştım, birisi oturmuş kendisi yapmış, evdeki bir ilaç kutusunu kullanarak

ama ille de hazırı olsun dersen, google amcaya "buldum buldum aşkıbiyotik" yaz ulaşırsın :)
bunlar da değişik olmuşş

Aaah aah benim ki nezle olmuşş revire git dedim doktor mu var dikmişler 2 tane askeri bir şeyden anladıkları yok dedi garibim sıcak su bulsa nane limon yapacakmış ama yokmuş yatmaya gitti şimdi![]()
oyyy, geçmiş olsunnn :2:
Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum
Aramıza hoşgeldinizzz