- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 35
Maalesef öyle hem de nasıl bi yeri var anlatmamo ifadenin ayrı bir yeri var gibi geldi sizde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef öyle hem de nasıl bi yeri var anlatmamo ifadenin ayrı bir yeri var gibi geldi sizde![]()
Maalesef öyle hem de nasıl bi yeri var anlatmam
Şeyy sigaralı ifadehangi ifade ya :26:
hoşbuldum . kötü oldu ama bu ya![]()
Benim askerim yok da sevgilim öğretmen uzağa atandı konu açtım yazan olmayınca buraya geldim sağolsunlar beni aralarına aldılar :)dmi??
senin askerin nerde ??![]()
Benim askerim yok da sevgilim öğretmen uzağa atandı konu açtım yazan olmayınca buraya geldim sağolsunlar beni aralarına aldılar :)
Öyle oldu biraz daha askerliğini yapmadı benim de okulum varhahaha..çok iyimiş..evlenin ve yanına git derim..
bu ama biraz kolay oldu demi ??![]()
ereessssssssssssssssssssssssssssssssssssssskendimi sokağa bırakılmış bebek gibi hissediyorum pühü :85:
Maalesef öyle hem de nasıl bi yeri var anlatmam
Yav bebekken hiç sokağa bırakıldın mı da onun nasıl hissettiğini biliyorsun![]()
ıyı akşamlar yakışıklı askerlerın güzel yarenleri![]()
Ben varıııııııııııııııım, biz varıııııııııııııııııııızhissediyorum işte ne yapayım
kimsesiz kaldım
![]()
teeee cuma günü aps ile gönderdiğim mektubum hala gitmediii, bugün de ptt kargoyla kitap gönderdim bakalım o ne zaman gidecek![]()
ıyı akşamlar yakışıklı askerlerın güzel yarenleri![]()
Kütahyaya gel gezelim senleBen varıııııııııııııııım, biz varıııııııııııııııııııız
Bende az önce fena hüzünlendim hem ailemden uzak hem sevgilimden uzak asıl kimsesiz kalan benim ulan![]()