- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Geçecek birtanem.. Döneceksin. Git, ama gel.. Sarılmaktan mahrumken sesinden mahrum bırakma sakın.. Dikkat et oralarda kendine..
Geçecek birtanemm.. Geleceğim. Gidiyorum ama döneceğim. Döndüğümde her şey bizim olacak , hayat bizim..
Geçer mi sevgilim sahiden ? Dayanabilir miyim seni özlemeye ? Senin ne yiyip içtiğini bilmemeye.. Canına bir şey olur mu diye düşünmeye..
Gözüm arkamda değil ama kalbim sende kalıyor birtanem.. Ben yokken dikkat et kendine olur mu.. Bir an çıkarma aklından beni..
Ve gidiyorum..
Ve gidiyorsun..
-Kokunda bir şey var bırakamıyorum. Gitmesen ? Ya da bıraksan bana kokunu. Bak özledim şimdiden. Gitme sevgilim.. Bırak başkası tutsun nöbetini !
- Nasıl bırakılır bu koku şimdi , nasıl arkamı dönüp binerim otobüse.. Üşürse , ben gidince..
-İçim ağlıyor sevgilim. Sanma ki gittiğine üzülmüyorum. Aslında üzülmüyorum , gurur duyuyorum seninle ! Benim üzüldüğüm ya sana bir şey olursa oralarda ?
-Erkek adam ağlamaz mı hiç . Hemde öyle bir ağlar ki. Ama ağlayamıyorum. Gözü yaşlı bilmesin beni rahat etsin içi..
Tutamıyorum daha fazla kendimi. Akıyor gözyaşlarım.. Bitecek bu da , bu da geçecek !
Ne kutsal şey şu askerlik. Sevenlere daha bir kutsal.. İki yürek , iki sevgi. Bekleyen hayaller.. Ertelenen planlar. Uzunu da kısası da bir. Ayrı kalacak iki can.. Ama geçecek.. Geçtiğinde çorap söküğü gibi gelecek ardı arkası. Gerçekleşen hayaller , çoğalan mutluluklar.. Ayrı geçirilen her anın acısı çıkartılacak.. Sabır . Fazlasıyla sabır gerek. Bunu gerektirmiyor mu zaten sevmek ?
Çok beğendim