354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bayanlar çok kötü duruyor mu sizce? :((((((((((((((((((((

Eklentiler

• $Adsýzsiniroldum.webp
    $Adsýzsiniroldum.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
nasıl bişeymiş ki o :D resim atsana bizede
Sevgili kitabi . com a gir canim asker kitabi var orda
İlk yaptığımda yazmıştım ama o kadar değiştirdim ki silmiş olabilirim hatırlamıyorum şu an, o kadar özendim kelimeyi yanlış yazmışım bide :(
Olsun nazar olur oda
en azından KK da geçirdiğim zamanı sınırlamalıyım yoksa işim yaş valla :(
Basarabilirsiiin

nasıl yani kimlik niye gerekiyor ? ptt ye mi gönderdin de sen ? bende bugün gönderdim alay komutanlığına ismini adres olarakta kışla adresini yazdım ptt kargoyla gönderdim... ulaşır mı ki :44:

Canım bizim askeriyenin içinde bir ptt varmış, askerler ordan kendisi alıyormuş :31: ordaki görevli memurun verebilmesi içinde kimlik ibraz etmesi gerekiyo kendisi olduğuna dair :31:

Asker kitabinin siparisiniii verdiiiim :D :D

Gözün aydın hadi bakalımm :nazar: benimki elime ulaştı bugün :nazar:

Lannn ne yaptın nasıl yaptın ben daha vermedim siparişş :30::30::30:. Resim istiyorum :P

Basimi 3gun. Kalin kapak mi ince kapak mi

benimki elime ulaştı bugün. kalın kapak yazptırdım ben. ama kenarına yazı yazmayı unutttumm :26: yalnız kızlar beklediğimden çok daha güzel bişeymiş bu kitap, büyüklüğü, basımı, sayfaların kalitesi, ve kutusu herşeyiyle mükemmell :16: verdiğimiz paraya değecek yaniii :1: birazdan resmini çekerim size :1:

Kalın yaptım :s farkını bilmiyorum ama :37:

ben ilk siparişimi oluşturduğumda ince kapak yapmıştım, sonra sitedeki sık sorulan soruları incelerken orda gördüm. ince kapak ve kalın kapak resmini, dağlar kadar fark var arada. ince kapak az sayfada çok kötü duruyordu, ben de telefonla güncellettim siparişimi. öyle olunca da yan tarafındaki yazı kaldı tabi benimm :50:

ince-kalın kapak örneği

$ince-kapak-kalin-kapak-ornek.webp

selam kızlar sonunda tekrardan aradı benimki veeeeeeeeeeeee yanına gitmemi istedi :D çok sevindirik oldum şuannnn :21::16:

ohhh ohhhhh, gözün aydııın, valla çooook sevindiiiim
:13: :31: :71:

Canım bizim askeriyenin içinde bir ptt varmış, askerler ordan kendisi alıyormuş :31: ordaki görevli memurun verebilmesi içinde kimlik ibraz etmesi gerekiyo kendisi olduğuna dair :31:

Gözün aydın hadi bakalımm :nazar: benimki elime ulaştı bugün :nazar:

benimki elime ulaştı bugün. kalın kapak yazptırdım ben. ama kenarına yazı yazmayı unutttumm :26: yalnız kızlar beklediğimden çok daha güzel bişeymiş bu kitap, büyüklüğü, basımı, sayfaların kalitesi, ve kutusu herşeyiyle mükemmell :16: verdiğimiz paraya değecek yaniii :1: birazdan resmini çekerim size :1:

ben ilk siparişimi oluşturduğumda ince kapak yapmıştım, sonra sitedeki sık sorulan soruları incelerken orda gördüm. ince kapak ve kalın kapak resmini, dağlar kadar fark var arada. ince kapak az sayfada çok kötü duruyordu, ben de telefonla güncellettim siparişimi. öyle olunca da yan tarafındaki yazı kaldı tabi benimm :50:

ince-kalın kapak örneği

Eki Görüntüle 985521

ohhh ohhhhh, gözün aydııın, valla çooook sevindiiiim
:13: :31: :71:

Ayyy iyi bariii begendiysen. Toplam kac gunde geldi

ince-kalın kapak örneği

Eki Görüntüle 985521

Ooo iyiki kalın yapmışım o zaman ince kapak broşür gibi bişeymiş resmen :30::30: benimki 20 sayfa oldu, 4 katı olması gerekiyomuş. Ben sayfa ekledikçe 4 katı olmadığı için sipariş veremezsiniz diyordu :27: böyle böyle 20 ye çıktım :) hayırlı olsun canım :nazar: ne zaman sipariş vermiştin sen?

ama bu çok güzel olmuşş bende yapmaya başlıycam birazdan memnun kaldınmı canım sen içine sindimi :21:

hem de çoooooooooooooook :16: bayıldım bayıldımmm :16: evlendiğimizde kitaplığımızın en güzel kitabı olacak :16:

Çok güzelmiş maşallah :nazar:
Ben o arka kapaktaki nazar boncuğunun nerde olduğunu bulana kadar kafayı yidim :)

he he :1: arama satırı vardı orda, ben hep oraya kelimeyi yazarak buldum resimleri :1: bölüm bölüm aramadım. kalp yazdım mesela, ya da nazar :1: resimler sıralanıverdi hemen :1:

hem de çoooooooooooooook :16: bayıldım bayıldımmm :16: evlendiğimizde kitaplığımızın en güzel kitabı olacak :16:

he he :1: arama satırı vardı orda, ben hep oraya kelimeyi yazarak buldum resimleri :1: bölüm bölüm aramadım. kalp yazdım mesela, ya da nazar :1: resimler sıralanıverdi hemen :1:
çok güzel olmuşş çok beğendim tatlım bende siteyi inceliyorum şimdi başlıycam inşallah yapmaya :51:

yaa kızlar karar veremedim ben asker kitabında kendi resimlerinizi mi kullandınız yoksam çizgi karakterlerimi :44:

Back
X