Aminn aminn
daralıyorum çokkk pıff
![]()
bende oyle zaman gecmıyo yapcak sy bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn aminn
daralıyorum çokkk pıff
![]()
Sevgili kitabi . com a gir canim asker kitabi var ordanasıl bişeymiş ki oresim atsana bizede
Olsun nazar olur odaİlk yaptığımda yazmıştım ama o kadar değiştirdim ki silmiş olabilirim hatırlamıyorum şu an, o kadar özendim kelimeyi yanlış yazmışım bide![]()
Basarabilirsiiinen azından KK da geçirdiğim zamanı sınırlamalıyım yoksa işim yaş valla![]()
nasıl yani kimlik niye gerekiyor ? ptt ye mi gönderdin de sen ? bende bugün gönderdim alay komutanlığına ismini adres olarakta kışla adresini yazdım ptt kargoyla gönderdim... ulaşır mı ki :44:
Asker kitabinin siparisiniii verdiiiim![]()
![]()
Lannn ne yaptın nasıl yaptın ben daha vermedim siparişş. Resim istiyorum
![]()
Basimi 3gun. Kalin kapak mi ince kapak mi
Kalın yaptım :s farkını bilmiyorum ama![]()
selam kızlar sonunda tekrardan aradı benimki veeeeeeeeeeeee yanına gitmemi istediçok sevindirik oldum şuannnn
![]()
Canım bizim askeriyenin içinde bir ptt varmış, askerler ordan kendisi alıyormuşordaki görevli memurun verebilmesi içinde kimlik ibraz etmesi gerekiyo kendisi olduğuna dair
Gözün aydın hadi bakalımmbenimki elime ulaştı bugün
benimki elime ulaştı bugün. kalın kapak yazptırdım ben. ama kenarına yazı yazmayı unutttumm :26: yalnız kızlar beklediğimden çok daha güzel bişeymiş bu kitap, büyüklüğü, basımı, sayfaların kalitesi, ve kutusu herşeyiyle mükemmellverdiğimiz paraya değecek yaniii
birazdan resmini çekerim size
ben ilk siparişimi oluşturduğumda ince kapak yapmıştım, sonra sitedeki sık sorulan soruları incelerken orda gördüm. ince kapak ve kalın kapak resmini, dağlar kadar fark var arada. ince kapak az sayfada çok kötü duruyordu, ben de telefonla güncellettim siparişimi. öyle olunca da yan tarafındaki yazı kaldı tabi benimm![]()
ince-kalın kapak örneği
Eki Görüntüle 985521
ohhh ohhhhh, gözün aydııın, valla çooook sevindiiiim :13:![]()
![]()
benimki elime ulaştı bugün. kalın kapak yazptırdım ben. ama kenarına yazı yazmayı unutttumm :26: yalnız kızlar beklediğimden çok daha güzel bişeymiş bu kitap, büyüklüğü, basımı, sayfaların kalitesi, ve kutusu herşeyiyle mükemmellverdiğimiz paraya değecek yaniii
birazdan resmini çekerim size
ben ilk siparişimi oluşturduğumda ince kapak yapmıştım, sonra sitedeki sık sorulan soruları incelerken orda gördüm. ince kapak ve kalın kapak resmini, dağlar kadar fark var arada. ince kapak az sayfada çok kötü duruyordu, ben de telefonla güncellettim siparişimi. öyle olunca da yan tarafındaki yazı kaldı tabi benimm![]()
ince-kalın kapak örneği
Eki Görüntüle 985521
Ayyy iyi bariii begendiysen. Toplam kac gunde geldi
Kızlar, sevgili kitabım
Eki Görüntüle 985582 Eki Görüntüle 985583 Eki Görüntüle 985584 Eki Görüntüle 985585
Kızlar, sevgili kitabım
Eki Görüntüle 985582 Eki Görüntüle 985583 Eki Görüntüle 985584 Eki Görüntüle 985585
ama bu çok güzel olmuşş bende yapmaya başlıycam birazdan memnun kaldınmı canım sen içine sindimi![]()
Çok güzelmiş maşallah![]()
Ben o arka kapaktaki nazar boncuğunun nerde olduğunu bulana kadar kafayı yidim :)
çok güzel olmuşş çok beğendim tatlım bende siteyi inceliyorum şimdi başlıycam inşallah yapmayahem de çoooooooooooooookbayıldım bayıldımmm
evlendiğimizde kitaplığımızın en güzel kitabı olacak
he hearama satırı vardı orda, ben hep oraya kelimeyi yazarak buldum resimleri
bölüm bölüm aramadım. kalp yazdım mesela, ya da nazar
resimler sıralanıverdi hemen
![]()
he hearama satırı vardı orda, ben hep oraya kelimeyi yazarak buldum resimleri
bölüm bölüm aramadım. kalp yazdım mesela, ya da nazar
resimler sıralanıverdi hemen
![]()
yaa kızlar karar veremedim ben asker kitabında kendi resimlerinizi mi kullandınız yoksam çizgi karakterlerimi :44:
sadece bi sayfaya kendi resmimizi koydum, onun dışında bebişleri kullandım![]()
ben cumartesi siparişi verdim, pazartesi günü işleme alındı. dün kargoya verildi, bugün de geldi