• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hihi :) :17: sevindirik oldum şimdi :17::17: sağol canım görürsün bir gün inşallah :30::30::30::30: istersen gölgeli bi fotomu koyayım :D

ayrıca ereesede kapak olsun cevabın hıh :63:

Şuna bak şunaaaaaa
Hazirana kadar yalovaya gitme imkanım olur da gidersem ben sana gösteririm kapağı tencereyi:52:

Hihi :) :17: sevindirik oldum şimdi :17::17: sağol canım görürsün bir gün inşallah :30::30::30::30: istersen gölgeli bi fotomu koyayım :D

ayrıca ereesede kapak olsun cevabın hıh :63:

aaa kaç yaşındaydın canım sen :) ya ben son 2 yıldır çok yaşlandımmı ne yada kendimi 27 den büyük hissetmeye başladım o enerji yok sanki artık ikinizdede o enerjii var yaa ona hastayım

aaa kaç yaşındaydın canım sen :) ya ben son 2 yıldır çok yaşlandımmı ne yada kendimi 27 den büyük hissetmeye başladım o enerji yok sanki artık ikinizdede o enerjii var yaa ona hastayım

25 yaşındayım canım :) evlilik sorumluluk getiriyor daha oturaklı oluyor insan o yüzden ama eminim enerji kalıyordur bi yerde sadece gösterecek ortam olmuyor sanırım :6::6:

25 yaşındayım canım :) evlilik sorumluluk getiriyor daha oturaklı oluyor insan o yüzden ama eminim enerji kalıyordur bi yerde sadece gösterecek ortam olmuyor sanırım :6::6:

daha genç görünüyorsun ama :) ne bileyim evet onunlada alakası var sanırım neyse bende enerjimi eşimin dönüşüne saklayayım bari :52:

Back
X