• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:1: hafiften uçmuş senin ki :52::52::52:

hakkaten perşembeden sonra wuhuu iyi olacak inşallah :49: ya iyi olmazsa korkuyorum ağlayasım geldi benim :85: :( bugün bilet ayırttık ama benim istediğim firma olmadı o yüzden sinir oldum bizimkilere :(( onlar yüzünden gidene kadar kokacam yaaaaaaaaaaaaaaaa

kokmazsın bol bol ıslak mendil stoğu yapp :9: yatcaz kalkcaz yatcazz kalkcazz hoooppppppppppp ordasınızzz :10::10:

geçen anket yapmışlar askerşyede bizimkinin takımı ankette istek ve düşünce kısmına tuvalete sensörlü musluk falan falan istemişler albay komutan ben bu zeki gençleri tanımak istiyorum diye koğusa gelmişş :27::27:

Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilim :(

Hastaligi olan yada psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyor

başınız sağolsun canım

Sagool. Ama benimkinin haberi yok soylemecegim telefonda olmaz soyleyemem yemin toreninr gittigimde belkii :(

Gunaydin kizlar
Tam uyanmistim kiii aradiii sasirdim bende :)
Ooooy tum gece o abiyi ve cenaze ortamini gordum nasil soylecegim benimkine

merhaba kızlar, yemin töreninin saati ne olur? bir şey söylediler mi? Saat 9-10 gibi olacakmış diyor erkek arkadaşım ama daha önce bi tanıdığın öğlen 2-2,5 gibi olmuştu. değişiklik gösteriyor mu öyle ya? İstanbul'dan Hayrabolu'ya otobüs en erken 9'da var yetişemeyeceğim gibi :( :(

merhaba kızlar, yemin töreninin saati ne olur? bir şey söylediler mi? Saat 9-10 gibi olacakmış diyor erkek arkadaşım ama daha önce bi tanıdığın öğlen 2-2,5 gibi olmuştu. değişiklik gösteriyor mu öyle ya? İstanbul'dan Hayrabolu'ya otobüs en erken 9'da var yetişemeyeceğim gibi :( :(

benim bildiğimde saat 10 da nişanlımın öle olacakmış :ssz:

Benimki aksi gibi olen amcanin oglunu aramis erdogan amca nasil diye o da soylemis babasinin vefat ettigini. Beni aradi eee bittimi cenaze islerri dedi sok oldum off keske ogrenmeseydi aglamis baya cok severdi cunku :( hoca varmis onu bulup yasin okutacakmis orda :(

huu huuuu kimse yokmu akşam oturmasına geldim hanımlar :68:

hoşgeldiiiiin :80:

Benimki aksi gibi olen amcanin oglunu aramis erdogan amca nasil diye o da soylemis babasinin vefat ettigini. Beni aradi eee bittimi cenaze islerri dedi sok oldum off keske ogrenmeseydi aglamis baya cok severdi cunku :( hoca varmis onu bulup yasin okutacakmis orda :(

ayyyyy, bu çok kötü olmuuuuuş :59::59::59:

başınız sağolsun canım vefat eden kimdi :/

Back
X