- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Valla sen bilirsin canım o zaman:) direk giden yokmuydu eskişehire
Olsa neden sürüneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sen bilirsin canım o zaman:) direk giden yokmuydu eskişehire
Kastamonu şırnak
Ben Eskişehirdeyim
Yemin törenine gidiyoruuuuuuum işte 28 şubat gecesi ve 1 mart gecesi orada kalacağım 2 mart aksam 5 de döneceğim![]()
selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey
Olsa neden sürüneyim![]()
selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey
Yok artıkheee tamamm tamam şimdi olduu
ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm![]()
eyi o vakit :) sağına soluna dikkat et çok giderken. Vardığında da yaz burayaPP
![]()
kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz
Yok artık
Gece otobüs yolculuğuna gayet alışkınım zira geçen sene memlekete otobüsle giderdim akşam 8 den sabah 8 e kadar yani gece yolculuğu yapardım hep gidip gelirken
Yazarım tabi ama daha 6 gün var pazara
Hemen uğurladın beni girmeyeyim bari topiğe![]()
kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz
İyi akşamlar canım. Avatarım gibiyim :) sen nasılsın
Açız aaaaaaaaaaç sen anlamazsın fit yaren
Sen nasılsın ay nasıl soğudu bugün hava değil mi birden üşüdüm bugün çok![]()
La manyak ben giremezsem diye abla nasihati ettim azıcık![]()
kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim(( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi
![]()
ayyyy lunamoon güldürdün gene beni 2 dk avatarım gibi dedi yaa :)))))))) hayırdır neyin var bende iyiyim şükür eşim aramadı onu bekliyorum
Güldürebildiysem ne mutlu bana :))
Benimki beni sinir etti de törene gitmemeyi düşünüyorum şu anBakayım sabah ararsa ve düzgün bişeyler derse gidecem. Yoksa biletleri geri verecez. Hatta annem daha beterini yap dedi ama neyse
![]()
Bırak mı dedi yoksa
Siz nişanlımısınız sözlümüsünüz sevgilimisiniz ben bilmiyorum tam![]()
Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var![]()
Off gittiğimde hava soğuk bütün güzelliğimi mont mu kapatacak ühühü o kadarda üst baş aldım![]()