• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kastamonu şırnak
Ben Eskişehirdeyim
Yemin törenine gidiyoruuuuuuum işte 28 şubat gecesi ve 1 mart gecesi orada kalacağım 2 mart aksam 5 de döneceğim :10:

heee tamamm tamam şimdi olduu :1:

ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm :1:

selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey

iyiyim bende canım bizde her akşam konuşuyoruz bu akşam aramadı ama hala :( bekliyorum benim eşimde hastaydı canım am iyileşti şükür üzme kendini canım dicem ama ne mümkün :(

selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey

iyiyim bende şükür canım bizde her akşam knuşuyoruz çok şükür bu akşam henüz aramadı bekliyorum :( ayyy hasta oldukları zaman çok kötü oluyor yaaa

heee tamamm tamam şimdi olduu :1:

ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm :1:
Yok artık:52:

eyi o vakit :) sağına soluna dikkat et çok giderken. Vardığında da yaz buraya :PPP:30::30::30::30:

Gece otobüs yolculuğuna gayet alışkınım zira geçen sene memlekete otobüsle giderdim akşam 8 den sabah 8 e kadar yani gece yolculuğu yapardım hep gidip gelirken
Yazarım tabi ama daha 6 gün var pazara:1:
Hemen uğurladın beni girmeyeyim bari topiğe :52:

Yok artık:52:

Gece otobüs yolculuğuna gayet alışkınım zira geçen sene memlekete otobüsle giderdim akşam 8 den sabah 8 e kadar yani gece yolculuğu yapardım hep gidip gelirken
Yazarım tabi ama daha 6 gün var pazara:1:
Hemen uğurladın beni girmeyeyim bari topiğe :52:

La manyak ben giremezsem diye abla nasihati ettim azıcık :P

Açız aaaaaaaaaaç sen anlamazsın fit yaren:52:
Sen nasılsın ay nasıl soğudu bugün hava değil mi birden üşüdüm bugün çok:1:

kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim :((( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi :D

kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim :((( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi :D

Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var:1:

ayyyy lunamoon güldürdün gene beni 2 dk avatarım gibi dedi yaa :)))))))) hayırdır neyin var bende iyiyim şükür eşim aramadı onu bekliyorum

Güldürebildiysem ne mutlu bana :))
Benimki beni sinir etti de törene gitmemeyi düşünüyorum şu an :30: Bakayım sabah ararsa ve düzgün bişeyler derse gidecem. Yoksa biletleri geri verecez. Hatta annem daha beterini yap dedi ama neyse :31:

Güldürebildiysem ne mutlu bana :))
Benimki beni sinir etti de törene gitmemeyi düşünüyorum şu an :30: Bakayım sabah ararsa ve düzgün bişeyler derse gidecem. Yoksa biletleri geri verecez. Hatta annem daha beterini yap dedi ama neyse :31:

Bırak mı dedi yoksa:52:
Siz nişanlımısınız sözlümüsünüz sevgilimisiniz ben bilmiyorum tam:1:

Off gittiğimde hava soğuk bütün güzelliğimi mont mu kapatacak ühühü o kadarda üst baş aldım:52::5::52::52:

Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var:1:

aynen öyle evlendiğimde 47 kiloydum nasıl uğraştım kilo alayım diye ama yok :( çocukkende doktor doktor gezdirdiler zaten kilo almıyorum diye neyseki evlenince aldım şimdi 58 kiloyum

Back
X