• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Seninki nerde asker

Acemisi Tekirdağ (3 gün sonra bitiyor :1: ), ustalığı Gelibolu

bende şöyle böyle işte...miğdesi ağrio yavrumun..3 gün yatak izni vermişler, bide kas kas üstünemi binmiş ne..:(:43:

geçmiş olsuuuun :31:

bizimki de bugün cep telefonunu kaptırmış uzmana :50: ona sıkıldık biraz :50: neyse ki cuma gününe az kaldı, cuma günü alacakmış :31:

Telefon kullanabilmis iyi cesaret

cumartesi günü sokmuştuk telefonu, ama benimle mesajlaşırken kaptırmışş, deliii :1:

ahh canımmm..olsun..cumaya az kaldı..görecekmisin yemin törenşnde!?!:ssz: inşallahh.

aynen az kaldı allahtan, bi de ustalığı başka yerde olduğu için mecbur verecekler telefonunu cuma günü ayrılırken :1: aynı yerde kalacak olsaydı vermezlerdi. ilk defa bugün sevindim valla, ustalıının başka yere çıkmış olmasına :52:

ben törene gitmyeceğim, törenden sonra evci iznine çıkıyor ablasına, o zaman göreceğim.

cumartesi günü sokmuştuk telefonu, ama benimle mesajlaşırken kaptırmışş, deliii :1:

aynen az kaldı allahtan, bi de ustalığı başka yerde olduğu için mecbur verecekler telefonunu cuma günü ayrılırken :1: aynı yerde kalacak olsaydı vermezlerdi. ilk defa bugün sevindim valla, ustalıının başka yere çıkmış olmasına :52:

ben törene gitmyeceğim, törenden sonra evci iznine çıkıyor ablasına, o zaman göreceğim.

Usta birliginde daha kolay oluyormus telefon isleri üzülme canım. Bende o zamani bekliyorum dort gözle

çok sevindimmm..bende törende olamıcam..:43::43::43::43: çok üzgününm ama yapcak bişey yok..bide yakınımda olduğu halde yani..
:( ama benmkinin ayrı rütbe töreni var..iiinşallah ozaman yetişirim..:(

aşk, telefonları uğruna kaptırmaktır..:)))

çok sevindimmm..bende törende olamıcam..:43::43::43::43: çok üzgününm ama yapcak bişey yok..bide yakınımda olduğu halde yani..
:( ama benmkinin ayrı rütbe töreni var..iiinşallah ozaman yetişirim..:(

aşk, telefonları uğruna kaptırmaktır..:)))

he he :1:

törende sadece ablası olacak, bol bol tembih ettim ben, foto ve video çekecek benim için :1:

Back
X