• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sonrakı msjlarınıda okudum bak sana ne guzel msj atmıs senı sevıyorum dıye bızımkınden hala ses yokk bense onun ıcın aglıyorum burda resımlerını opuyorum yarın benı aramazsa aramasın anası abısıyle konussun benım durumum senden daha beter ınan

evet, ben tribimi yapınca, yumuşatma mesajları atağına geçildi :1:

Dur şikayet butonuna basacağım:9:

hee bas bas :27: yalnız yerinde olsam, asker yareni ahı almak istemezdimm, bedduası fena tutar valla :27: :37: :27: :1:

Onları öpmeye koklamaya doyamadıııııııııııııık
Biri(askerlik) geldi aldı elimizden soramadııııııııık
Buna karşı gelinmeeeeeez biliyoruuuuuuuuz
Göz göre böre buna teslim oluyoruuuuuuuuz

dur dur ben de bi şarkı buldum, benimkine armağan ediyim burdaaan :1:

Süpersin erescim ooyy ooyy istanbulda onu bırakıp gelmek zoruma gitti :(
Sanki biz bayıla bayıla döndük:5:

evet, ben tribimi yapınca, yumuşatma mesajları atağına geçildi :1:

hee bas bas :27: yalnız yerinde olsam, asker yareni ahı almak istemezdimm, bedduası fena tutar valla :27: :37: :27: :1:

dur dur ben de bi şarkı buldum, benimkine armağan ediyim burdaaan :1:
Olduuuuuu görüşürüüüüüüüz:emir_bebek:
Amin canım.. Sende üzülme nolur ikinizin arası iyi olsun geçecek bu askerlik bi şekilde

kendimi ne yapsam bilemiyorum şu an yine mal oldum :s
Oluruna bırak her neyse geçer hayata zulmedip üzülmeye mi değer:24:

Benimkine buradan şarkı armağan ediyorumm :1:

Asker mi oldun Gelibolu'ya :1:

...

Boyun posuna kurban olayım
Sağlıkla gitgel benim dileğim
Helal hoş olsun bütün emeğim
Askermi oldun Gelibolu'ya

...

Sülüsü kesip asker olasin
Kışlana gidip teslim olasın
Varıp paşaya selam durasın
Askermi oldun Gelibolu'ya

[video=youtube_share;-3fYv-DVmjA]http://youtu.be/-3fYv-DVmjA[/video]

Demiştim ben sana :) ama ne yazmış merak ettim :P

yazayım, canım, öyle çok özel bir içeriği yok :16:

"Bir damla gözyaşına ömrümden ömür veririm, nolur aşkım affet, yoksa burası bana zehir olur. seni çok ama çok seviyorum. tek hayalim ve umudum sana kavuşmak, yoksa bu askerlik bitmez"

Şu sigara içen bebeye özendim la :27:

Bende aklımdan geçirmedim değil ama yapamam.Benimki çok kızıyor evet ama benimkinden önce babam yüzünden içmem vallahi beni evlatlıktan reddeder gebertir beni:52::52::52::52:
Ben mesela ayda bir defa sırf öylesine içime çekmeden içiyorum ona içme denemez tabi ki :52: Olayım sadece bu içime çekmek istesemde çekemiyorum geberiyorum:33:

Bende aklımdan geçirmedim değil ama yapamam.Benimki çok kızıyor evet ama benimkinden önce babam yüzünden içmem vallahi beni evlatlıktan reddeder gebertir beni:52::52::52::52:
Ben mesela ayda bir defa sırf öylesine içime çekmeden içiyorum ona içme denemez tabi ki :52: Olayım sadece bu içime çekmek istesemde çekemiyorum geberiyorum:33:

Ben aşkımla nargile içmiştim ahududulu ile elmalı :D çok güzeldi lan :D tabi öksüre öksüre bi hal oldum ama aromalı nargile çok hoştu :17:
Benimki içiyo sigara :47:

Back
X