- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim![]()
hiç aklıma gelmedi kii :26:
sağol canım, dinlenebiliyormuş evet, ama canımdan can gitti hasta olduğunu duyunca
naptı ablasıııı![]()
başka bi odaya geç bi 5-10 dk canım biraz uzan iyi gelir. Ne yaptı ki ablası :26:
uffff, benimki hastaymış çooooooooooookbugün ve yarın için istirahat vermişler, o kadar kötüymüş yaniii
![]()
bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee![]()
bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee![]()
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumm :2:
valla tapusu bende istedikleri kadar kıskansınlaro benim sadece benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sende öyle düşün
![]()
ayyyy, gıcık şeyleeeeer...
benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum![]()
Özledim lan öpesim geldi![]()
sen öpmeyi falan geç de, drs çalışıyo musun bakiyim sen, ders![]()
ııı şeyy örtmenim yarın başlayacam söz![]()
kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44: