• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim :69:

hiç aklıma gelmedi kii :26:

sağol canım, dinlenebiliyormuş evet, ama canımdan can gitti hasta olduğunu duyunca :43:

naptı ablasıııı :27:

başka bi odaya geç bi 5-10 dk canım biraz uzan iyi gelir. Ne yaptı ki ablası :26:

bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee :47:

bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee :47:

ayyyy, gıcık şeyleeeeer...

benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum :27:

valla tapusu bende istedikleri kadar kıskansınlar :52::52: o benim sadece benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sende öyle düşün :34:

ayyyy, gıcık şeyleeeeer...

benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum :27:

hey allahım hepsi mi böyle bunlarınn yaa zorla fesat düşündürüp içimde ki şeytanı uyandırıyolar :27::27:

kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44:

kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44:

şu an aklıma geldi sen deyince bende şöyle bişey yapabilirim :) her gün için küçük bi kağıda bişeyler yazıp minik kurdelelerle bağlayacağım. Her gün birini açıp okuyacak :) araya küçük süprİzler koyup güldürecem onu :) hihi ne gizel olur :69:

Son düzenleme:
Back
X