• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Seninkini toplaşıp vuracağız zaten :22: İnşallah düzelir canım anlar kıymetini benimkine arkadaşları sevgilisi terk edenler başkasıyla nişanlananlar anlatmış sabah 7 de aramış iyiki sensin diyordu aşka gelmiş inşallah seninkinede anlatırlar bir şeylerde dank eder kafasına :1:

Hahahaha furun onii :))))))

Ahh nerde güya komutanı evlenmeyin demismis :)) inşallah aklı başına gelir

selam kızlar nasılsınız askerlerinizle görüştünüz mü ben bugün aramıycam gün aşırı arıycam hergün arama dedi artık yarın duyarım sesini azıcık özlesin hıhhhh :63::63:

aaaaaa o nerden çıktı öyleeee :53: o mu dedi hergün arama diyee :53: :22: ben bugün sabah ve akşamüstü konuştum bi de gece arayacaak :16:

Hahahaha furun onii :))))))

Ahh nerde güya komutanı evlenmeyin demismis :)) inşallah aklı başına gelir

vurcaz valaaaa :37: :22:

o komutan da kendi evlenememiş, kimse mutlu olmasın diye uğraşıyo heralde :27:

Ya kızlar sevgili kitabı . com da en büyük asker bizim asker diye kitap varmış ben onu görmemiştim:30:
Bizim yaptığımız daha güzel değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi baksanıza:26:

aaaaaa o nerden çıktı öyleeee :53: o mu dedi hergün arama diyee :53: :22: ben bugün sabah ve akşamüstü konuştum bi de gece arayacaak :16:

Ama Kıyamam ki yaa ben o uyuza :( sacmaliyo canım benim ki

vurcaz valaaaa :37: :22:

o komutan da kendi evlenememiş, kimse mutlu olmasın diye uğraşıyo heralde :27:

Ya uyduruyo benimki beni sinir etcek ya işte ne yapacağını şaşırdı

Ya kızlar sevgili kitabı . com da en büyük asker bizim asker diye kitap varmış ben onu görmemiştim:30:
Bizim yaptığımız daha güzel değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi baksanıza:26:

valla benimki daha güzel :) klişe bi kitap olmuş :27::27:

valla benimki daha güzel :) klişe bi kitap olmuş :27::27:

Evet ya bizimkiler daha güzel:16:

Aradı benimki çok şükür 22 dakika konuştuk konuşacak bir şey bulamıyoz artık:52:
Aradın mı datçadaki yeri dedi yoo aramadım arayayım mı dedim ara dedi bi sor bakalım dedi:52:
Yeniden sevindirik olduuuuuuuuuuuum:16:

Back
X