- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Çok şükür hersey yolunda şuan
çok şükürr askerin neredeydi ve şafağın kaç şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür hersey yolunda şuan
çok şükürr askerin neredeydi ve şafağın kaç şuan
Aydın'da acenlmide. Safak 326 .uzun dönem
ooyyy Rabbim yardımcınız olsun canımm sağsalm kavuştursun mevlam inşallah askerine
Amiiin canım çok tesekkur nisanin baslarinda izine gelecek o günü bekliyorum sabırsızlıkla
izin şafağı sayıyosun planlar yapıyosunn özlemin zorluğun yanında ne güzel tatlı heycanları da var dimi bu askerliğin ne karışık duygular içinde kalıyosun
gece yattığımda düşünüyorumda uzun uzun , neler için kırarken birbirimizi şimdi onunla geçireceğimiz 1 saatin hayalini kuruyoruz![]()
Aynen canım yeter ki bi gelsin de..senin asker nerde safak kac
benim askerimde kıbrıs ta şfk : 134 iki gündür çok agrasif bi yanlış bişi desem parlıycak vaziyette![]()
Allah allah sıkıntısı var ordan belki askerlerin psikolojisini anlamak biraz zor oluyorya
Ben kıyarım, o bana kıyıyorsa bende ona kıyarım yok öyle yağma
4 gündür seni seviyorum ve özledim lafı duymadım ondan bi daha zor duyar o bunları benden![]()
nasılsınız hanımlar
uzun dönem askerler biraz sıkıntı yapıyormuş kısa dönem diye ezmeye falan çalışıyomuşlar anlattığı bunlar ama tabi diyemedikleri de vardır ..
Saabırrrr Yaa Rabbimm sabırrr ..![]()
biraz canım sıkkın be misimm askerime mektup yazıyorumm ağlıycam birazzz hüzünlendim yinee
sende bişi varr bir mutluluk seziyorum sanki![]()
hımmmmmrahatlayacaksan ağla o zaman, ama birazcık çok değil
farklı bişey yok, kilo vermeye başladım artık, vücudumun direnci kırıldı, ondan ötürü keyfim yerindee![]()
ohh maşallah sanaliste işe yarıyorr hadi bakalımm fit bir gelin olucaksınnn askerinde seni görüceee miss sana neee olduuu diye böle kalıcakkk
![]()
![]()
bütün azmim o şaşkın yüz ifadesi için zatennn![]()
[video=youtube;WpsSA05S5-g]http://www.youtube.com/watch?v=WpsSA05S5-g[/video]
benden bütün yarenlere gelsinnn![]()
ah uyuz ahh ben bu şarkıları dinleye dinleye beklemiştim seni![]()