354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hasretin dayanılmaz...! •. .
Kucağıma çektiğim dizlerim tesellisi yokluğunun
Ve badem gözlerin yerine bir boşluk yakalar gözlerimi
Ellerim bir kış mevsimi rüzgarı
Sen yoksun
Gökkuşağı unutmuş renklerini..
Şimdi heryere ve herşeye hakim gri
Bir fırçanın ucunda
Tüm dünyayı
Acımadan
Hasretine boyuyor...

Amiiin canım çok tesekkur nisanin baslarinda izine gelecek o günü bekliyorum sabırsızlıkla

izin şafağı sayıyosun planlar yapıyosunn özlemin zorluğun yanında ne güzel tatlı heycanları da var dimi bu askerliğin ne karışık duygular içinde kalıyosun
gece yattığımda düşünüyorumda uzun uzun , neler için kırarken birbirimizi şimdi onunla geçireceğimiz 1 saatin hayalini kuruyoruz :68:

izin şafağı sayıyosun planlar yapıyosunn özlemin zorluğun yanında ne güzel tatlı heycanları da var dimi bu askerliğin ne karışık duygular içinde kalıyosun
gece yattığımda düşünüyorumda uzun uzun , neler için kırarken birbirimizi şimdi onunla geçireceğimiz 1 saatin hayalini kuruyoruz :68:

Aynen canım yeter ki bi gelsin de..senin asker nerde safak kac

Allah allah sıkıntısı var ordan belki askerlerin psikolojisini anlamak biraz zor oluyorya

uzun dönem askerler biraz sıkıntı yapıyormuş kısa dönem diye ezmeye falan çalışıyomuşlar anlattığı bunlar ama tabi diyemedikleri de vardır ..
Saabırrrr Yaa Rabbimm sabırrr ..:31:

iyiyiz efendim, sizi sormalı :21:[/QUOTE]

biraz canım sıkkın be misimm askerime mektup yazıyorumm ağlıycam birazzz hüzünlendim yinee
sende bişi varr bir mutluluk seziyorum sanki :ssz:

biraz canım sıkkın be misimm askerime mektup yazıyorumm ağlıycam birazzz hüzünlendim yinee
sende bişi varr bir mutluluk seziyorum sanki :ssz:

hımmmmm :59: rahatlayacaksan ağla o zaman, ama birazcık çok değil :34:

farklı bişey yok, kilo vermeye başladım artık, vücudumun direnci kırıldı, ondan ötürü keyfim yerindee :52:

hımmmmm :59: rahatlayacaksan ağla o zaman, ama birazcık çok değil :34:

farklı bişey yok, kilo vermeye başladım artık, vücudumun direnci kırıldı, ondan ötürü keyfim yerindee :52:

ohh maşallah sana :46: liste işe yarıyorr hadi bakalımm fit bir gelin olucaksınnn askerinde seni görüceee miss sana neee olduuu diye böle kalıcakkk :53::53: :9:

[video=youtube;WpsSA05S5-g]http://www.youtube.com/watch?v=WpsSA05S5-g[/video]

benden bütün yarenlere gelsinnn :16::16::16::16::16::16:

Back
X