Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benimki hamamcı olmuş demiştim ya 9-5 arası çalışıyormuş hamamda duruyormuş yani,ben de onu santralden aramak istiyorum ordayken de çağırırlar mı 5ten sonra mı arasam yemek 5te diyodu kaçta arasam ki acaba ya :44:
Benim soruma cevap veren olmadı ya laa![]()
Aynen yasüper olmuş canım yaa hem hızlı trende varrr
Evet bakalim bu gorusmeden sonra tam 4ay 4gun goremeyecegimGözün aydın canım bidaha gorusebileceksiniz
ne güzel bi fırsat ereesss senin adına sevindim![]()
Canım pek bilgim olmadığı için yanlış yönledirmeyeyim diye yazmadım :44: Santral nasıl oluyor işleyiş nasıll pek fikrim yok anonslamı cagırıyorlar falan bilemedim ben koğuşunun orda ankesörlü var aradığımda nöbetçi açıyor oradaysa sesleniyor oda geliyor ama santralden nasıl olur ne biiter bilmiyorum :/ He seninkine ulaşmıyorsan o bilgi vermiyorsa eğer ara santraldekine sor böyl böyle diye cevap verirler
sonunda bi cvp aldım Allahımmmmmmtşkler akaycacım
![]()
ben ilk kez arayacağım tek isim vermem yeterli olur mu acaba , bilgi vermiyor evet santral numarasını da kendim buldum ama hiç aramadım henüz , ne diyeceğimide bilmiyorum :44:
Aynen ya
Evet bakalim bu gorusmeden sonra tam 4ay 4gun goremeyecegim
Tesekkurler canim
Canım söyle arayıp bölük tabur bilmiyorum ad soyadını biliyorum su saatlerde hamamda oluyor ne saatlerde arasam uygun olurlar falan diye sor öğren senin askerin nerdeydi istanbul bayrampaşadamı inşallah oradadır?
heyecan yapıyorum sanki nolcaksasağol canım desteğin için
yok metrisTe atışalanı esenler diye geçiyor
Yapma canım boşver ordakiler de bizimkiler gibi asker halden anlarlar ben bi ara aradım yoktu orada odasına kadar söyledim sen içini ferah tut bulup getirirz bacım dedi buldu sağolsun yani diyeceğim o ki ara bilgi al hiç çekinme heyecan yapmabayrampaşa da yakın arkadaşım vardıda ayarlardık diye demiştim neyse artık sen arar öğrenirsin
dimi yaaaaaaa![]()
ayy sağolasın canım düşünmen yeterhalledicem artık arayacağım birazdan
![]()
Tamam canım inşallah konuşursun haberdar et :)
ağlamak yok ama tamam mı
[video=youtube;OzSGVCk9wUY]http://www.youtube.com/watch?v=OzSGVCk9wUY[/video]
İlk maaşını aldım diye mesaj atmış askerim 36 TL canımm benim yasizinkiler almışmı kızlar aynı ücretmi ?
Devletin verdiği harçlık canım
Tamam canım inşallah konuşursun haberdar et :)
Santralden ulaşamadım komutana bağlıyorlarmisaradığı ankesörlüleri aradım tanımayan biri çıktı adını bile anlamadı kaç kere tekrar ettim bulursam söylerim size döner dedi
![]()
Taaa cuma günü aramıştı bende onu aramak istedim ama olmadıCanım aramadımı seni