- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
ben de iyi sayılırım canım askerin aradığında oranın santral numarasını istesene canım :44:tuhafimm askerime ulaşmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iyi sayılırım canım askerin aradığında oranın santral numarasını istesene canım :44:tuhafimm askerime ulaşmaya çalışıyorum sen nasılsın?
T
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...
Demiş![]()
Zamanında kendi ayrıldı gitti bide yaaben de ne diyeceğimi bilemedimm...
ama belli ki yalnız kalmış, canı sıkılmış, sana olta atmış...
bu eski sevgililer hep böyle yapıyor çünkü...![]()
Olsuun göreyim degörmek güzel de ayrılması pek zor ben daha gitmeden bunu düşünüyorum :18: insan sevince hiç bi şeyi gözü görmüyor işte..
Olsuun göreyim de![]()
puahahhah güldüm çünkü dün de benim eski erkek arkadaşım yeniden birlikte olmak istediT
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...
Demiş![]()
ben de ne diyeceğimi bilemedimm...
ama belli ki yalnız kalmış, canı sıkılmış, sana olta atmış...
bu eski sevgililer hep böyle yapıyor çünkü...![]()
gör görrr, bolcaaaaa sarıl
kokusunu içine çeeeeek![]()
Havaalanında ne kadar olursa o kadar yapmaya çalışacağım:26:
etraf ne der falan diye düşünme hiç sakın, sarılabildiğin kadar sarıl sevdiceğineeee![]()
ben de iyi sayılırım canım askerin aradığında oranın santral numarasını istesene canım :44:
anaaaaammsert konuşmuş cevap verecekmisin
Vermedim askerim biliyor Şifremi bi görse herşey biter
puahahhah güldüm çünkü dün de benim eski erkek arkadaşım yeniden birlikte olmak istedi
Aynen aynen ben de daha dün yaşadım![]()
Silip mesajı engellee temiz iş :)
Oooooooooooooooof benim koca kafalı sevgilim kastamonudayken bu ankarada görüşme durumuun annesine söylemişti annesiyle gidecez![]()
Vermedim askerim biliyor Şifremi bi görse herşey biter
Valla o şok la düşünmedim onu ama ben engelleyim yeniden bulup
Santral den komutana bagliyorlarmis aradım ama ankesörlüden ulaşabilirsiniz dediler
Noldu hemşirem sana?