354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

T
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...

Demiş:53:

anaaaaamm :53::53::53::53: sert konuşmuş cevap verecekmisin

Son düzenleme:
T
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...

Demiş:53:
puahahhah güldüm çünkü dün de benim eski erkek arkadaşım yeniden birlikte olmak istedi
ben de ne diyeceğimi bilemedimm...

ama belli ki yalnız kalmış, canı sıkılmış, sana olta atmış...

bu eski sevgililer hep böyle yapıyor çünkü... :22:

Aynen aynen ben de daha dün yaşadım:52:

Oooooooooooooooof benim koca kafalı sevgilim kastamonudayken bu ankarada görüşme durumuun annesine söylemişti annesiyle gidecez:47::47::47:

hımmm, odunluk yapmış azıcıkkk :27: keşke sana sorsaymış önce, erkekler bu detayları düşünemiyolar çünkü.

ben de ziyaretine gideceğim zaman benimki, ablamla beraber gelin isterseniz dedi, ben de hemen olmaaaaaaaz dedim, onun yanında ben senin ne elini tutabilirim ne de sarılabilirim dedimm, o da o zamaan tamam aman o gelmesin sen tek gel dediiii :17:

nolduuuuuuuuuuuuuuuu

Vermedim askerim biliyor Şifremi bi görse herşey biter

sil ve engelle hemeeeeeeeeen:47:

Son düzenleme:
Back
X