- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Asker triplerine girmiş bulunuyoruz biz de hayırlı olsun
Ne oluyor bu adama anlayamıyorum, önce soğuk davranmalar sonra alınmalar, alttan da alma gibi bi huyum yoktur ne yapacağımı şaşırdım bağırasım var yaa
Oturdum bu saatte ağlıyorum anlam veremiyorum hareketlerine bi aşkım canım cicim oluyor bi buz gibi oluyor![]()
mutttiim çok normal tekiler bunlaaar, benimki pek öyle gergin olmadı, bana çok çektirmedi sağolsun ama onun bile bazen yaptığı şeyler üzdü beni.. çok normal bunlar. evet üzülüyorsun kırılıyorsun biliyorum ama ne olur onun yerine koy kendini bi. belirsizliğe gidiyosun. üstelik arkanda sevgilini ve aileni, alışık olduğun tüm düzeni bırakarak...
Söylemesi kolay değil.Biz yaşamadık mı sanıyorsun aynı şeyleri ? 24 ocaktan 4 şubata kadar burnumdan getirdi bu 10 gün boyunca bir şey yemedi zorla yediklerinin hepsini kustu hiç bir şey yapmadan sadece uzanıyordu.Deli gibi sadece yatıyordu yada oturuyordu.Ps3 aşığı adam 1 kere açıpta oyun oynamadı.Günde 342348 kere nasıl geçecek zaman ben orda napıcam diye sordu.Arkadaşlarımla komik birşeyler konuşup gülsem kızıyordu.Daha neler neler..
oyyy kuzumm sizin baya zor geçmiş alışma süreciniz, kıyamaaaam
Normale dönmüyor çocuk, yalvardım artık ne olur kendine gel diye hala buz gibi
Geçince hesabını soracağım bu gözyaşlarımın
Askerlik olmak zorunda değil ki. Ne söylesem laf sokuyorum gibi algılıyor. Yarın yemeğe gideceklermiş birilerine. 'Hmm yarın da görüşmeyeceğiz yani, Ne zaman görüşürüz?' dedim gelen cevap 'Bilmiyorum'. Ben buna bozulurum. Bozuldum da. Bi güzel söz bekliyorum ya
Neymiş ben ona laf sokuyormuşum sanki onun elinde miymiş yemeğe gitmemek.
ahhh o yemeklerrr

Yarenler askerim 5 nisanda geliyooooor çook mutluyum sizinle paylasmak istedim mutluluğumu
gözün aydııııııııın

Günaydın hatunlar nasılsınızzzzzzzzz
günaydınnn, iyiyim beeen, sen nasılsın kıdemli yaren