354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bahsedeyim canım Trabzonluyum Trabzonda oturuyorum 1 yıl 3 aylık meb de memurumm :))
Erkek arkadaşımla 2,5 yıldır çıkıyoruz burda o son senesindeyken tanışmıştık normalde istanbulda oturuyor nasip olursa oraya gelin gideceğim.Şimdi askerde işte onu bekliyorum gelmesini.Ailelerimiz biliyor bizi ama benim ailem temkinli yani baya zor olucak gibi ama Rabbim bir kolaylık verirrr öle işte ya sizz :40:

ben de bahsedivereyim o zaman :1:

Balıkesirliyim, Gebzede yaşıyorum, 6 yıllık İngilizce öğretmeniyim :21:

Sevdiceğimle 8 aydır çıkıyoruz :16: o da balıkesirli, sadece farklı bir ilçesinde yaşıyor çalışma hayatı sebebiyle, yani nasip olursa gene kendi memlektime gelin olacağım ben :16:

benim de ailemden yana sıkıntılarım vaaar :18:

Rabbim bizi sınıyor heralde :nazar:

amin amin inşallaaah canım :34:

telefonu kapatma gibi bi lüksüm yok maalesef çalışırken ama o güne kadar aramazsa ve o gün ararsa ben açmıcam :19: ( Allahım inşallah arar :69:)

merakla takip ediyoruz gelişmeleriii :27:

ben de bahsedivereyim o zaman :1:

Balıkesirliyim, Gebzede yaşıyorum, 6 yıllık İngilizce öğretmeniyim :21:

Sevdiceğimle 8 aydır çıkıyoruz :16: o da balıkesirli, sadece farklı bir ilçesinde yaşıyor çalışma hayatı sebebiyle, yani nasip olursa gene kendi memlektime gelin olacağım ben :16:

benim de ailemden yana sıkıntılarım vaaar :18:

Rabbim bizi sınıyor heralde :nazar:

merakla takip ediyoruz gelişmeleriii :27:

ablamda balıkesir merkezse bende yaklaşık 2 yıl önce ordaydım :31:

valla benim ilişkim tam dizi-film zaten :31: bende merakla takip ediyorum:1:

$uploadfromtaptalk1394638391640.webp kızlar yemegim nasil sizce

Neye kızıyor annen ?

evlenince onlara gittiğimizde bişey yapmamı yemek, iş vs. gibi. Bende öyle yetişmedim evet ama nişanlım aksini istiyor benden işte anneme yardımcı olursun falan filan gibi. Bende dedim işte sen benim ne yapıp ne yapamayacağımı biliyosun dedim. O da senden kimse yapamayacağın bişey istemez merak etme dedi. Sence haklı mı?

evlenince onlara gittiğimizde bişey yapmamı yemek, iş vs. gibi. Bende öyle yetişmedim evet ama nişanlım aksini istiyor benden işte anneme yardımcı olursun falan filan gibi. Bende dedim işte sen benim ne yapıp ne yapamayacağımı biliyosun dedim. O da senden kimse yapamayacağın bişey istemez merak etme dedi. Sence haklı mı?
Nasıl yetisirsek yetiselim yapmamız gerekenler var eşimiz ve ailesine karşı beklentileri olacak yapmazsan sorun olacak. Nişanlın haklı kimse Sana zorla yapamayacagin bi şeyi istemez istese de yapamayacagini söylersin sorun olmaz.

Back
X