- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Niyeeeeee sende benim gibi alışıkmı değilsin
yok canım benimki merkezde değil allahın köyünde, oraya da ptt ya da kargo dağıtımı yokmuş

yani göndrsem bile bulunduğu yere gitmeyeecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyeeeeee sende benim gibi alışıkmı değilsin
Nasılsınız?![]()
Ayy bende mektup düşünüyorum ama hiç alışmadığım için zor geliyor
benimkinin bulunduğu yere dağıtım bile olmuyormuşşş, pöfff, ben gönderemiyceeeeem :84::84::84::84:
Nasılsınız?![]()
ben biraz sakatım canım, sen? boğazın geçti mi? askerinle aranız nasıl?
tişikkirler sen nasılsınn
yaparsın canım zevkle hazırlarsın gönderdiğim kargonun resmini atacaktım sana örnek olur belki diye de resim atmayı beceremdim bi türlü özelden
ziyaretine gidebiliyosan yaz yaz biriktir gittiğinde verirsin kuzum![]()
ziyarete de gidemiycem kiiiancak ilçeye kargo şubesinden teslim alınacak diye yollayacağım, hesaplayıp göndereceğim, çarşı iznine çıkınca ilçeye gidip alacak :18:
Aaa noldu? Geçmiş olsun. Yok geçmedi halaAma geçecek yarına falan bence. 3 gün oldu çünkü. Aktif olarak bi tartışma yaşamıyoruz askerimle ama bi görüşsek tam düzeleceğiz.
İyiyim ben de![]()
aa bak ayarlayabilirsen olabilir dediğinde güzel olur canım :) neler düşünüyoruz yaa ahh bu askerlik ahh![]()
ayy çok geçmiş olsun...
sağ tarafım çok feci tutulmuşş, en ufak hareketimde sancıyoooor![]()
yaparsın canım zevkle hazırlarsın gönderdiğim kargonun resmini atacaktım sana örnek olur belki diye de resim atmayı beceremdim bi türlü özelden
ziyaretine gidebiliyosan yaz yaz biriktir gittiğinde verirsin kuzum![]()
yok canım benimki merkezde değil allahın köyünde, oraya da ptt ya da kargo dağıtımı yokmuş![]()
yani göndrsem bile bulunduğu yere gitmeyeecek![]()
sorma yaaaa![]()
Hmm göndermekte sorun olmaz da mesaj çağının çocukları olduğumuz icin![]()
ayy çok geçmiş olsun...
Pencere açık m uyudun dicem de o mevsim de değil şimdi![]()
ayy çok geçmiş olsun...
Pencere açık m uyudun dicem de o mevsim de değil şimdi![]()
hımm haklısın canım
Mart bitse sen memleketine gitsen benim askerim gelsee. Memleket neresi