354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Pek birşey belli değil ama bir gün cesaret edip albüme koyacağım :D
Albümden silinebiliyormu resimler sonradan peki
ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOY :kkk:
teklifi asker dönüşü bekliyorum artık yaza :31:

ayyyy, maşallah maşallaah eress :nazar:

dikkat et kendine atarlı lunaaaaa :20:
TAMAM ÖRTMENİM :2::2::2:
Sizin askerleriniz gelse de benimkide yarilansa yaa..bazen beklemek biktiriyor keske gondermeseydimde evlenseydik diyorum off off

DAHA ZOR OLURDU O ZAMAN CANIM BİZİMDE İLK PLAN ÖYLEYDİ EVLENİP ÖYLE GİDECEKTİ AMA VAZGEÇTİK, BENCE DAHA İYİ OLDU :31::31:

ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOY :kkk:

TAMAM ÖRTMENİM :2::2::2:

DAHA ZOR OLURDU O ZAMAN CANIM BİZİMDE İLK PLAN ÖYLEYDİ EVLENİP ÖYLE GİDECEKTİ AMA VAZGEÇTİK, BENCE DAHA İYİ OLDU :31::31:

Işte mantıklı düşününce boylesi iyi de bide bunu icime anlatabilsem

veee şafaklar aataaaaar
vTGPU3q.gif
vTGPU3q.gif
vTGPU3q.gif

gececek inşallah canım elimizden bişey gelmiyor, ben mesela askerlik bittikten sonrası için korkyorum :((((

benim özel sıkıntılarım, işe girmiş olmamam gibi konular yüzünden dün nişanlım ben sen başka yerde işe gir ben başka yerde istemiyorum dedi öyle olursa erteleriz dedi bunu bana gaz vermek için yaptı sanırım ama düşünceside kötü :5::5::5:

nası yaniiiii, aynı yerde mi çalışmanız gerekiyoo? anlamadımmm :53:

bekliyoruuuuz :31:

benim özel sıkıntılarım, işe girmiş olmamam gibi konular yüzünden dün nişanlım ben sen başka yerde işe gir ben başka yerde istemiyorum dedi öyle olursa erteleriz dedi bunu bana gaz vermek için yaptı sanırım ama düşünceside kötü :5::5::5:

Çalışmanı mı istiyor

Son düzenleme:
aynı şehirde canım başka ile atanırsam sıkıntı çıkar diye, 1 sene dolmadan da tayin olmuyor sanırım:30::30:

ben istiyorum canım o karışmıyor ne istersen o diyor isster çalış ister çalışma:31::31:

Hmmm hakkınızda hayırlısı olsun canım

aynı şehirde canım başka ile atanırsam sıkıntı çıkar diye, 1 sene dolmadan da tayin olmuyor sanırım:30::30:

ben istiyorum canım o karışmıyor ne istersen o diyor isster çalış ister çalışma:31::31:

hımmm anladımmm, evet memurlukta ilk sene aday iken tayin isteyemiyorsun :50:

sen ne için uğraşıyodun bu arada? mesleğin neydii :44:

Ya kızlar benim resimler tam %100 oluyor dosya yükleme sırasında hata oluştu diyo:47:

Back
X