354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ona kalsa oda istemiyo ama ben ikinci yi gönderdim. . Şükür evet inşallah çokça azalır hemencecik :16:

:))) Gerçi ben mektup göndermedim ama direk kendisine güzel bi kutu göndermiştim içinde kek borek kurabiye bir sürü şekerleme olan bir kutu :) Yine gönderecem haftaya inşaAllahh içinede mektup koyacam diğerine telaştan koyamamıştımm:9:

:))) Gerçi ben mektup göndermedim ama direk kendisine güzel bi kutu göndermiştim içinde kek borek kurabiye bir sürü şekerleme olan bir kutu :) Yine gönderecem haftaya inşaAllahh içinede mektup koyacam diğerine telaştan koyamamıştımm:9:

Oii seninki daha iyiymiş:)) kendisi direk nasıl aldı çarşı izninde mi aldı

Oii seninki daha iyiymiş:)) kendisi direk nasıl aldı çarşı izninde mi aldı

tatlım benimki yedek subay sabah 8 den akşam 5 e kadar askeriyede onun dışında serbest haftasonuda tatil akşamdan gidip almıştı

:) keşke resim ekleme şansımız olsa var gerçi ama silinmiyor hepiimiz birbirimizi tanırdık ne güzellll :40:

iyiyim canım sağol sen naslsın :)

silinen bi yer yok mu ki koysak silsek :D bende çok isterdim sizleri görmek...

şükür daha iyiyim, askerime mektup yazıp içimi dökünce :16:

ay ne güzel rahatlamışsındır ona mı gidiyor sizde mektup yoksa o mu gidip alıyor :16: Ygs sınavına gireceğim bu yıl az kaldı sınava onun sıkıntısına ne mektup yazıyorum ne mail bıraktım artık :9:

Hani mp3 e şarkılar atıyorum demiştim
Fatih ürek Hadi hadiyide attım gıcıklık değil mi:52:

:60::60::60::60::60:

Günün açılışını ben yapayım :)) Günaydin yarenler nasılsınız bu sabah? ? Ben aşkımı çok özledim ya uyurken uykumda uyanirken uyandiktan sonra hep o var aklımda oyff olmayacak böyle kaçıp gidesim var:5:

Günaydın tatlımmm.sabret canım benimm dua et Rabbim büyükkk hepimize dayanma gücü versinnn

günaydııın :3:

Sen Eskişehiri kazandın inun şehrine gittin yani. . Bizim öyle bir şansımız yok maalesef ama belki bir gün buluşuruz oda imzayla olur inşallah :16:

inşallaaaah :nazar:

:) keşke resim ekleme şansımız olsa var gerçi ama silinmiyor hepiimiz birbirimizi tanırdık ne güzellll :40:

iyiyim canım sağol sen naslsın :)

gizli albüm oluşturun ona ekleyin benim yaptığım gibiiiiii :32:

albüm yapıııııııııııııııııııııııın, gizlilik ayarını da arkadaşlar olarak belirleyinn

ben öyle yaptım, beni görebilirsiniz yani siz :17:

Peki şey yapabiliyor muyuz canım şunlar şunlar görsün şu görmesinn gibi gibi :)

sadece grup olarak seçebiliyorsun kişi kişi değil. mesela albümü kimler görebilir ayarını arkadaşlar yaptığında sadece arkadaş listendekiler görebiliyor

kahve yaptım sizeeeeee

PDUs66Z.gif

ay ne güzel rahatlamışsındır ona mı gidiyor sizde mektup yoksa o mu gidip alıyor :16: Ygs sınavına gireceğim bu yıl az kaldı sınava onun sıkıntısına ne mektup yazıyorum ne mail bıraktım artık :9:

valla ptt kargo yaptım ilk seferde kendi adına gönderdim açılmış okunmuş sonra eline geçmiş :31: aslında içerde ptt varmış ama o zaman nası haberi olur bilmiyorum malum sık konuşmuyoruz söylemedim sürpriz olacak..
Allah yardımcın olsun canım sen sınavı atlat gerisi kolay:34:

:60::60::60::60::60:

günaydııın :3:

inşallaaaah :nazar:

naber gamzeli , evet seni gördüm pek tatlı ve güzelsin maşallah:34:

gizli albüm oluşturun ona ekleyin benim yaptığım gibiiiiii :32:

albüm yapıııııııııııııııııııııııın, gizlilik ayarını da arkadaşlar olarak belirleyinn

ben öyle yaptım, beni görebilirsiniz yani siz :17:

hımm bi deneyim bari :44:

Back
X