354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hoşgeldin prensesss

rcOXj9V.gif

hoşbuldum gamzeliiiiiiiiim nasılsın? :34:

benimkinin değişmez hali bu :9: telefon kullanmak istemiyor , erken diyo deli ediyo beni en son gittiğimde götürcem vercem eline :52: senin askerin nasılmış? iyi mi aranız :34:

iyi benimki şükür, aramız da her zamankinden çok daha iyi askere gittiğinden beri :nazar: :31: :16:

yarın çarşı iznine çıkacakmış, ben de kameradan görücem sonundaaaaaa :21: :31: :52:

canım bi işte huzur çok önemli sevmiyorsan huzurlu değilsen o işten hayır gelmez sen kendini hasta edicen böyle giderse bırak yeni bi iş bulursun hayırlısıyla.. herşeyde varmış bi hayır üzülme düşün taşın zorluyorsa ayrıl gitsin..

canım zorlamakta ne kelime 2 haftada 5 kilo vermişim öyle bir stres sanırım en doğruusu bu canım pazar günü kesin kararımı vericem

kızlar iş yerimle ilgili olay uzun birazzz zaten biliyosunuz 1 haftadır mahvoldum aşırı yoğun çalışıyorum bunlar bi mercedes araba aldılar sıfır kendisi yurt dışına gidicek istanbula yola çıktı ben bir sürü eksik evrak vs tamamladım müşteri temsilcisi ile mailleşiyorum sürekli sonra bu yurt dışına çıkıyor ya kardeşinin vekaleti var o vekaletle o alıcak ama gel görki kredi alındığı için araç mercedes kabul etmedi o vekaleti daha farklı bir vekalet istiyor örneğini istedim onla beraber mail attım patrona maili görmezse hemen diye aradım açıklama yapıyorum bi başladı bağırmaya bu ne böyle sen beni sinir etmek içinmi arıyosun saat kaç bu saate nerdesin sen :/ durdu sonra beddua edebilirmiyim dedi anlamadım ne demek istediniz dedim beddua edicemde sanamı edeyim ordaki kızamı dedi :47: bu kadarına artık gelemiyorum ben yaa nolur söleyin yerimde olsanız napardınız ve ben 1 hatadır tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum üstüne bu muamele :50: çok canım sıkkın

ayy ya canım çok üzüldüm başka iş arasan aynı zamanda olmaz mı kiiiiiii :(

Kizlar ankaradayim.
Agladim agladim sirnaga yolladim......
Ucagi indi sukur suan da sirnakta.
Asik askerligi simdi basliyor oofofff

ayy ya canım çok üzüldüm başka iş arasan aynı zamanda olmaz mı kiiiiiii :(

canım işte kafam karışık başka iş baksam çalışırken görüşmelere gidemicemki :( hem bide pazartesi gelincede bas bas bağırıcak herzaman böyle herkese böyle ama ben taşıyamıcam p.tesi en ufak bişey derse tepkim büyük olucak diye korkuyorum :47:

canım işte kafam karışık başka iş baksam çalışırken görüşmelere gidemicemki :( hem bide pazartesi gelincede bas bas bağırıcak herzaman böyle herkese böyle ama ben taşıyamıcam p.tesi en ufak bişey derse tepkim büyük olucak diye korkuyorum :47:

Askerin burda olsa çık demek biraz daha kolay olurdu ama işte sanırım maddi açıdan boş kalmaman lazım :/ Allah bolca sabır versinn sana

Kizlar ankaradayim.

canımmm benimm ağla şimdi ama bir daha sakın ağlamaaa herşey yoluna girecek inşallah. Çok rahat olacak inşallah birbirinize sarılın moral verin. Bende burdayım bak ne zaman istersen yanındayım. 4 ay sonra çifte bayram yaşayacaksınız. Güzel hayaller kur onlar en büyük yoldaşın olacak. Gelecek günleri düşün :16::16:

Son düzenleme:
Kizlar ankaradayim.

eres merhaba canım..
şırnağa mı gitti :/ kısa dönem galiba, iyi bari..
Allah kavuştursun, sabır versin sana ve asker yolu bekleyen tüm sevenlere...

iyi benimki şükür, aramız da her zamankinden çok daha iyi askere gittiğinden beri :nazar: :31: :16:

yarın çarşı iznine çıkacakmış, ben de kameradan görücem sonundaaaaaa :21: :31: :52:
Senin adına sevindim :) ne güzel az önce yeniden görüştük bizde arkadaşlari berberdeyken kaçmış :)

canım zorlamakta ne kelime 2 haftada 5 kilo vermişim öyle bir stres sanırım en doğruusu bu canım pazar günü kesin kararımı vericem
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. .
Kizlar ankaradayim.
Ereesiiiiimm ooyy canım benim üzülme Rabbim sabrini verir inşallah içini ferah tut askerin daha iyi olacak inşallah

Askerin burda olsa çık demek biraz daha kolay olurdu ama işte sanırım maddi açıdan boş kalmaman lazım :/ Allah bolca sabır versinn sana

allaha şükür canım maddi açıdan herhangi bir sıkıntım yok eşimle onu planladık biz gitmeden o gelene kadar beni idare edicek param var çok şükür

hadi yaa :( canım ya kıyamam sabır sabır biraz daha s telefon götürdü mü yanında :/
Goturdu canim
canımmm benimm ağla şimdi ama bir daha sakın ağlamaaa herşey yoluna girecek inşallah. Çok rahat olacak inşallah birbirinize sarılın moral verin. Bende burdayım bak ne zaman istersen yanındayım. 4 ay sonra çifte bayram yaşayacaksınız. Güzel hayaller kur onlar en büyük yoldaşın olacak. Gelecek günleri düşün :16::16:
Cokktann ayrildik
Amiiiiin insallah
eres merhaba canım..
şırnağa mı gitti :/ kısa dönem galiba, iyi bari..
Allah kavuştursun, sabır versin sana ve asker yolu bekleyen tüm sevenlere...
Evet canim benim sagolasin
Senin adına sevindim :) ne güzel az önce yeniden görüştük bizde arkadaşlari berberdeyken kaçmış :)

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. .

Ereesiiiiimm ooyy canım benim üzülme Rabbim sabrini verir inşallah içini ferah tut askerin daha iyi olacak inşallah

Amiiiiin bdp olay cikarmis cizrede 5ekadar bekliceklerdi zirhli araclarla merkeze gececeklermis lanet olsun

Kizlar ankaradayim.

ayy o veda mahvediyor insanı hatırlamak bile istemiyorum ben canım geçicek allahın izniyle sağlıklı olsnlarda zaman geçicek bitecek elbet

Back
X