354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bizim ki de 3 ile 7 si yazıyordu 5 inde teslim oldu canım ben 127 diye hesapladım ama oradaki bazı arkadaşları 123-124 falan diyolarmış bu konuda benimde kafam karışık :44:
Hey allahım ya ordakilerde iki gün önce hesapliyo yani benimki 2 gün daha geç terhis olacağını yani 26 temmuzda çıkacağını söylüyor...

hoşbldum canım nasılsın
oo cici kitaplar aldım ..babilde ölüm istanbulda aşk , od , piruze ve oğulları , uçurtma avcısı , bir muhteşem güneş bunlar tatlımm :ssz::ssz:

Özel günümdeyim onun sıkıntısı nedeniyle kötüyüm :( sen nasılsın? Babilde ölüm istanbulda aşk ve od un güzel olduğunu duydum uçurtma Avcısinida :) Güle güle oku :1: yorumlarını bekliyorum oku bende okurum ona göre :)

Hey allahım ya ordakilerde iki gün önce hesapliyo yani benimki 2 gün daha geç terhis olacağını yani 26 temmuzda çıkacağını söylüyor...

o zaman 26 si diye hesapla ccanım erken terhis olursa da yine sen sevinirsinn benimde aklım karıştı valla :1:

Özel günümdeyim onun sıkıntısı nedeniyle kötüyüm :( sen nasılsın? Babilde ölüm istanbulda aşk ve od un güzel olduğunu duydum uçurtma Avcısinida :) Güle güle oku :1: yorumlarını bekliyorum oku bende okurum ona göre :)

o psikoloji yaşamayan hiç kimse anlamaz nasıl gözüm dünüyo var yaa o anlar anlayabiliyorum seni :ssz: sağolasın canım bayadır aklımdaydı fırsat olup alamamıştım okuyunca yorum yaparım canım sende oku zarar gelmez nasıl olsa :49:

Canım ne kadar düşünceliymiş işin maşallah canına tak ettiyse üzme kendini bu kadar işte huzursuzluk hayatını etkiler ee bir de askerin orada onu düşünüyorsun :/ Allah yardımcın olsun canım yaa

sağol canım amin cümlemizin allaha şükür eşim çok düşüncelidir sırf kendimi o mecburum bu paraya psikolojine sokmamam için hazırladı o parayı aylar öncesinden şimdide kararsızım canım zaten eşimin gelmesine bi 10 gün kala bırakıcam işi yarın ve bu hafta bakıcam durumlara ona göre hareket edicem

ahaaa benim gibi bi kitap kurdu daha hangi kitaplar canım aldıkların

ayy ne güzell canım ya çevremde böle kitap okumayı sevenleri gördükçe seviniyorum valla :21: babilde ölüm istanbulda aşk , od , piruze ve oğulları , uçurtma avcısı , bir muhteşem güneş
bu kitapları aldım epeydir aklımdayd fırsat olup okuyamamıştım ama artık kütüphanemde yerlerini alacaklar :21::21: sen ne okuyorsun şimdii canım okuyupta çok beğendiğin hangi kitaplar :49:

3 ünden başlar kızlarrr

bende 5 inden hesaplamıştım o zaman bizim şafağımız 2 gün daha düşüyor desene :52::52::52:

ben bahsetmiştim öyle bişeyden en son :1:

"Sen benim diğer yarımsın" kitabını alacağım :16:

Ben söylemiştim beğendiğin bir kitap canım masumiyet müzesini vermiştim ben saplantılı bi aşkı anltıyordu içindede müzeye giriş bileti var kitabın istanbulda müze hemde giriş biletini vermiş oldum biraz sapıkca kısımlar var kitapta ama o kitabı okumak istiyordu mecburen ben onu vermiştim :)[/B]

Sağolun kızlar bakacağım ikisinede
Döndüm sonunda eskişehirdeyim:3:

Size cumartesi gününü anlatayım.Saat 8 de Esenboğadalardı biz gidene kadar ise 8.40 olmuştu D kapısının önünde bekliyorduk annesi ve ben geldi C kapısı tarafından eli kolu baya dolu ama gel bi öpeyim dedi öptü yanaklarımdan içeri geçtik sonra 3 saat boyunca yan yanaydık asker künyesi yaptırmış 3lü idi ortasında ise kırmızı rengin üstüne beyaz ikimizin adını yazdırmış bana verdi onu çok mutlu oldum:16::16::16:
Oturduk konuştuk ben sürekli fotoğraf çekiyorum ama ön kamera ile 3 saatte 65 fotoğraf çekmişim he ara ara sigara içmeye çıkıyordu bende çıkıyordum geri giriyorduk 3 kere falan oldu bu sürekli o güvenlik yerlerinden geçtim bıktıydım artık:52:
En son artık gidiş zamanı geldi geldik geçiş yapacağı yere dedim en son benle görüş önce annenle falan tamam demişti annesinin elini falan öptü bana sarıldııııııı sarııııııııldııııııııııı sarıldı:5:
Ağlamadım tuttum kendimi tam döndü 3-5 adım gitti piiiiiiiişt dedim döndü arkasını ona yürüdüm bi sarıldım boynuna heeeeeeeeeeeeh işte o zaman film koptu başladım ağlamaya.Ağlama dedi ama ne fayda sarıldım iyice sonra bıraktım gitti...
En son görebileceğimi noktaya kadar el salladı.Uçağa geçiş kapısı aşağıdaydı aşağı kata iner inmez de aradı napıyorsun diye......
Saat 2 den 6 ya kadar Cizrede bekletildiler yola çıkamadılar 6 dan 10 a kadar ise zırhlı araçlarla şırnak merkeze gittiler
Yatakhane buz gibiymiş çok darmış çok kalabalıkmış 2 tane ankesörlü varmış anlayacağınız sıkıntılar başladıı
Oooooooooooooof ooooooof:14:

Son düzenleme:
Size cumartesi gününü anlatayım.Saat 8 de Esenboğadalardı biz gidene kadar ise 8.40 olmuştu D kapısının önünde bekliyorduk annesi ve ben geldi C kapısı tarafından eli kolu baya dolu ama gel bi öpeyim dedi öptü yanaklarımdan içeri geçtik sonra 3 saat boyunca yan yanaydık asker künyesi yaptırmış 3lü idi ortasında ise kırmızı rengin üstüne beyaz ikimizin adını yazdırmış bana verdi onu çok mutlu oldum:16::16::16:
Oturduk konuştuk ben sürekli fotoğraf çekiyorum ama ön kamera ile 3 saatte 65 fotoğraf çekmişim he ara ara sigara içmeye çıkıyordu bende çıkıyordum geri giriyorduk 3 kere falan oldu bu sürekli o güvenlik yerlerinden geçtim bıktıydım artık:52:
En son artık gidiş zamanı geldi geldik geçiş yapacağı yere dedim en son benle görüş önce annenle falan tamam demişti annesinin elini falan öptü bana sarıldııııııı sarııııııııldııııııııııı sarıldı:5:
Ağlamadım tuttum kendimi tam döndü 3-5 adım gitti piiiiiiiişt dedim döndü arkasını ona yürüdüm bi sarıldım boynuna heeeeeeeeeeeeh işte o zaman film koptu başladım ağlamaya.Ağlama dedi ama ne fayda sarıldım iyice sonra bıraktım gitti...
En son görebileceğimi noktaya kadar el salladı.Uçağa geçiş kapısı aşağıdaydı aşağı kata iner inmez de aradı napıyorsun diye......
Saat 2 den 6 ya kadar Cizrede bekletildiler yola çıkamadılar 6 dan 10 a kadar ise zırhlı araçlarla şırnak merkeze gittiler
Yatakhane buz gibiymiş çok darmış çok kalabalıkmış 2 tane ankesörlü varmış anlayacağınız sıkıntılar başladıı
Oooooooooooooof ooooooof:14:

İyi geçti annesiyle gittim ama annesi gelmese de tek giderdim.Konuştuk ama kısa kısa pek iyi değil ya

ne güzel anlatmışın okurken sanki izledim sizi gözümde canlandınız :) o ayrılık ve kavuşma anları yokmuu hem acı hem tatlıı bu son ayrılığınız olur canım inşallah Rabbim sağsalim dönmesini nasip etsin bi daha böle uzun ayrılıklar yaşatmasın , annesinin yanında pek rahat olunmuyo ama napcaksn kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz , sende canını sıkma erkek onlar heryere uyum sağlarlar canları sağ olsun yeter ki :34:

Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))

Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi :(((

ne güzel anlatmışın okurken sanki izledim sizi gözümde canlandınız :) o ayrılık ve kavuşma anları yokmuu hem acı hem tatlıı bu son ayrılığınız olur canım inşallah Rabbim sağsalim dönmesini nasip etsin bi daha böle uzun ayrılıklar yaşatmasın , annesinin yanında pek rahat olunmuyo ama napcaksn kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz , sende canını sıkma erkek onlar heryere uyum sağlarlar canları sağ olsun yeter ki :34:

Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp:52:
Dedim sus sen çek:52::52:

Back
X