354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne mesajı lan daha okumadım hiç bişeyi :PP onunki benim yazdığım şeyin hemen üstündeydi :P atarlı lakabı benden sana geçti kamuoyuna duyurulu :D
Sus ulan atarlı sensin:52::52::52:

Ay kızlar bunu da anlatmazsam çatlarım.Benim giydiğim bluzun sırtı v şeklinde biraz açıktı bende saçlarıımı hep yanda tutuyordum sırtımın açıklığı görünüyordu oturuyorduk yanyana işte aldı saçlarımı arkaya attı ben aldım yana attım o aldı arkaya attı:52:
Yan yanda bana bakıyor hiç sevmez açık dar dekolte giyinmemi.
Biz lavaboya gidiyorduk bunu ben yokken bir daha giymiyorsun dedi:52:
Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem
Sinirlendirme beni:52::52::52::52:
Onun beni kıskanmasını çok özlemişim ve onunla uğraşıp sinirlendirmeyide:52::52::1:

Size cumartesi gününü anlatayım.Saat 8 de Esenboğadalardı biz gidene kadar ise 8.40 olmuştu D kapısının önünde bekliyorduk annesi ve ben geldi C kapısı tarafından eli kolu baya dolu ama gel bi öpeyim dedi öptü yanaklarımdan içeri geçtik sonra 3 saat boyunca yan yanaydık asker künyesi yaptırmış 3lü idi ortasında ise kırmızı rengin üstüne beyaz ikimizin adını yazdırmış bana verdi onu çok mutlu oldum:16::16::16:
Oturduk konuştuk ben sürekli fotoğraf çekiyorum ama ön kamera ile 3 saatte 65 fotoğraf çekmişim he ara ara sigara içmeye çıkıyordu bende çıkıyordum geri giriyorduk 3 kere falan oldu bu sürekli o güvenlik yerlerinden geçtim bıktıydım artık:52:
En son artık gidiş zamanı geldi geldik geçiş yapacağı yere dedim en son benle görüş önce annenle falan tamam demişti annesinin elini falan öptü bana sarıldııııııı sarııııııııldııııııııııı sarıldı:5:
Ağlamadım tuttum kendimi tam döndü 3-5 adım gitti piiiiiiiişt dedim döndü arkasını ona yürüdüm bi sarıldım boynuna heeeeeeeeeeeeh işte o zaman film koptu başladım ağlamaya.Ağlama dedi ama ne fayda sarıldım iyice sonra bıraktım gitti...
En son görebileceğimi noktaya kadar el salladı.Uçağa geçiş kapısı aşağıdaydı aşağı kata iner inmez de aradı napıyorsun diye......
Saat 2 den 6 ya kadar Cizrede bekletildiler yola çıkamadılar 6 dan 10 a kadar ise zırhlı araçlarla şırnak merkeze gittiler
Yatakhane buz gibiymiş çok darmış çok kalabalıkmış 2 tane ankesörlü varmış anlayacağınız sıkıntılar başladıı
Oooooooooooooof ooooooof:14:
Lan bildiğin Türk filmi çekmişiniz kameraya çekseydiniz bari hatıra olurdu :)) hava alanı ile irtibat kur güvenlik kamera çekimlerini iste :P
Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp:52:
Dedim sus sen çek:52::52:

YOk ben rahatsız olurum yapamam ama bana gelmeden o yapamaz zaten çok kasıyor ailesinin yanında :32::32:

Ay kızlar bunu da anlatmazsam çatlarım.Benim giydiğim bluzun sırtı v şeklinde biraz açıktı bende saçlarıımı hep yanda tutuyordum sırtımın açıklığı görünüyordu oturuyorduk yanyana işte aldı saçlarımı arkaya attı ben aldım yana attım o aldı arkaya attı:52:
Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem
Onun beni kıskanmasını çok özlemişim ve onunla uğraşıp sinirlendirmeyide:52::52::1:
aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :69:
Olmuyor ama olmuyor daha en baştan beri aynı şey beni konya dışına vermek istemiyorlarmis :((

öyle bi olur ki :D bak sen gör yeterki o adım atsın :32::32:

Son düzenleme:
Lan bildiğin Türk filmi çekmişiniz kameraya çekseydiniz bari hatıra olurdu :)) hava alanı ile irtibat kur güvenlik kamera çekimlerini iste :P

YOk ben rahatsız olurum yapamam ama bana gelmeden o yapamaz zaten çok kasıyor ailesinin yanında :32::32:

aynen aynen bana yanıma gelince dar giyme uzun paltonu giy topuklu giyme vs vs diyor nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :69

öyle bi olur ki :D bak sen gör yeterki o adım atsın :32::32:
Dur arayayım esenboğayı:52:

Giyiceeeeem dedim
Giymeyeceksin
Giyecem
Giyme
Giyecem

Oyy benimki de ilk kez nerdeyse kıskançlık yaptı :)) giydigime laf söyledi ve dün iş arkadaşımla konuşmama laf etti duydu konuşmamızı :ssz:

Ayyy güler misin Ağlar mısın ooyy :)) az önce benimkinin aradığı numarayı aradım belki denk gelirse diye geçen ona haber götüren kişi çıktı yine telefona ahahah:1:
"Abla yine sen misin ben söyledim Konya'da kimse yok dedi o mu emin misin zayıf bir çocuk "dedi benimki gerçekten böyle demiş bana demişti zaten arama zaten ben böyle böyle dedim bi daha söylemezler diye :19: uyuz işte. ..
Bende dedim denk gelirse söyleyin siz aradığımı diye o nasılsa döner biz konuştuk diyemedim :ssz:

Ooooooooyyyyyyy ciddi iki gün erken mi gelecek :)))

Deli olcam yaaa ablam sinir etti beni yine istemiyolar askerimi :(((

ikinizde kararlı olduktan sonra aşkın önünde ne durabilir ki tatlım :16:

Amiiiiiiiiiin hepimizin son ayrılığı olsun
Yok ben gayet rahatım sorunum yok biz arkadaş gibi olduğumuz için çekinmiyorum yanağından öperken resmimizi falan çektirdim benimkinin kuzenine çocuk diyor ki ayıp ayıp:52:
Dedim sus sen çek:52::52:

hihihiiii amann boşver bi daha o anları yaşamıycaz ki dimi :27::27:

iyi akşamlar herkese..:3:

iyi akşamalr resimdeki siz misiniz luna pempe nişanlık falan peri gibi ne güzel :123: bende mi koysam resmimi kıskandım sizi yavv :27::27:

kızlar kargom kıbrıs gazimagosa da hafta için ulaşır her halde askerimeee hihihihiii ayy çok heycanlı :52::52::52::52::52::52:

Dur arayayım esenboğayı:52:
lan cidden aradın mı :D
Onun bi adımını görsem zaten :19: oyy çektiğimi bir ben bir Allah bilir:43:

ALLAH HAYIRLIYSA NASİP EDER CANIM HAYIRLISINI DİLE, ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ İNŞALLAH BİZDE ÇOK SINAVLARDAN GEÇTİK HALA DA GEÇİYORUZ HAYIRLISIYLA KAVUŞUNCA BAŞKA SINAVLAR BAŞLAYACAK O YÜZDEN TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMA SEN $0d32bbe5d1380ea70309331a308cc560.gif Eki Görüntüle 1025612

iyi akşamalr resimdeki siz misiniz luna pempe nişanlık falan peri gibi ne güzel :123: bende mi koysam resmimi kıskandım sizi yavv :27::27:

kızlar kargom kıbrıs gazimagosa da hafta için ulaşır her halde askerimeee hihihihiii ayy çok heycanlı :52::52::52::52::52::52:

hıhı biziz canım:)) :nazar:teşekkür ederiz:nazar: :16::16: koy tabi merak ederiz bizde :D hadı hayırlı olsun şimdiden:31::31:

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun durmaya çalışıyorlar işte. .:19:

lan cidden aradın mı :D

ALLAH HAYIRLIYSA NASİP EDER CANIM HAYIRLISINI DİLE, ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ İNŞALLAH BİZDE ÇOK SINAVLARDAN GEÇTİK HALA DA GEÇİYORUZ HAYIRLISIYLA KAVUŞUNCA BAŞKA SINAVLAR BAŞLAYACAK O YÜZDEN TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMA SEN Eki Görüntüle 1025610 Eki Görüntüle 1025612
Üzülmemek elde değil beni bana bırakıyor iki tarafta daha ne olacağı belli değil ben neyin savaşını veriyorum ki.. sınavlar bitmeyecek mi hiç:2::ssz: Rabbim büyük hep hayırlısıni nasip etsin diye dua ediyorum inşallah hayırlısıni verir

Bunu da anlatmazsam çatlayacam:52:
Ankara metrosunda hani varya gösteriyor şu sokak şu yön bu sokak şu yön diye tabelaları var dün bi baktım benimkinin soyadıyla bir sokak var sokağın adının üstünde de çıkış yazıyor
Geçtim önüne heme fotoğraf çektirdim arkadaşıma.Benimkine de yolladım whattsaptan ''Benim bütün çıkışlarım sana'' yazdım bir de:52::52::52:

Bunu da anlatmazsam çatlayacam:52:
Ankara metrosunda hani varya gösteriyor şu sokak şu yön bu sokak şu yön diye tabelaları var dün bi baktım benimkinin soyadıyla bir sokak var sokağın adının üstünde de çıkış yazıyor
Geçtim önüne heme fotoğraf çektirdim arkadaşıma.Benimkine de yolladım whattsaptan ''Benim bütün çıkışlarım sana'' yazdım bir de:52::52::52:

lan ben de tabelayla foto çekmiştim :D çok ortak noktamız var yoksa ikiz miyiz:PP:35:

Back
X