354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın asker yarenleri nasılsınız?

3 ay'ı görmüşsün sonundaaaa :23:

Ayy ciddi misin telden giriyorum goremiyoruuum daha goremedim yani ahaha :D

11nisanda memlekete gidicem 21inde mi donseem 26sinda mi karar veremiyorum bi turlu. Ucak biletimi alacam bekletiyorum karar verene kadar pahalanacak diye korkuyorum :D

kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee

Bakimm vardi canim kimse giremedi
Az kaldi sendede 3yazmasina :D

Kizlar sizin yuzunuzden teldeki 1gblik net paketi erkenden bitti 2gbliga gectim. Allahtan pc de takiliyorum aksamlari o da yetmeyecek yoksa.

Az once benimki aradi canin mi skkn senin dedi yoo dedim hadi ordan dedi duuun yatmadan aramadin dedim bende bozuk caldim ahahaha :D
Tavrimida hemen belli ederim ooh canima degsin :P

Son düzenleme:
Bakimm vardi canim kimse giremedi
Az kaldi sendede 3yazmasina :D

Kizlar sizin yuzunuzden teldeki 1gblik net paketi erkenden bitti 2gbliga gectim. Allahtan pc de takiliyorum aksamlari o da yetmeyecek yoksa.

Az once benimki aradi canin mi skkn senin dedi yoo dedim hadi ordan dedi duuun yatmadan aramadin dedim bende bozuk caldim ahahaha :D
Tavrimida hemen belli ederim ooh canima degsin :P

peki sen öyle deyince o ne dedi ?
Merak ediyorum ben deyince üstüne surat çekiyorum birde :(

Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı :16:

Aynen bende ya
Ne gitmis kiiiz

arkadaşlar resimler doğum tarihim farklı bi tarih olmuş adminle iletişime geç diyor :9: bilmiyorum sizde oldumu k.adı şifremle giremedim yeni şifre istemek zorunda kaldım vs. vs. :)
bu arada 3ü görmüşsün sıra 2 de ay hadi inşallah :)

Ya komutan ha geldi ha gelecek diye aramadim dedi ben azicik sesini yukseltse bagiiiiiirrrrrrmaaaaaaaa diyorum zaten :D
bağırmıyor bu bağırmadan surat yapıyor :(
Aynen bende ya
Ne gitmis kiiiz
arkadaşlarımız gitmiş lan farketmedin mi :) benim mesajlarımda azalmış :D LALEYDİM KRİZANTEM OLMUŞUM HAHAAH :D
Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı :16:

şu an bişey yapmıyorm canım :) evet azaldı onu dövüp pataklamama 1 gün daha yakınım artık :D:27:

Son düzenleme:
Back
X