- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
günaydınnnnnben de çok özlüyorum, ve bu ayı sonu gibi izne gelicek inşallah, çünkü dayanamıyoruzzz
![]()
allah kavuştursun tatlımm zor gerçekteenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnben de çok özlüyorum, ve bu ayı sonu gibi izne gelicek inşallah, çünkü dayanamıyoruzzz
![]()
Sonunda duzelti site.
Gunaydin bayanlarr
3 ay'ı görmüşsün sonundaaaa
günaydın herkeseee![]()
kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee
kızlar günaydınnnn ayy 2 gündür giremiyorum yaa birtürlü yenide şifre istedimm oldu nasılsınız görüşmeyeli ayyy hala 3 ay görünmüyor bee
Bakimm vardi canim kimse giremedi
Az kaldi sendede 3yazmasina
Kizlar sizin yuzunuzden teldeki 1gblik net paketi erkenden bitti 2gbliga gectim. Allahtan pc de takiliyorum aksamlari o da yetmeyecek yoksa.
Az once benimki aradi canin mi skkn senin dedi yoo dedim hadi ordan dedi duuun yatmadan aramadin dedim bende bozuk caldim ahahaha
Tavrimida hemen belli ederim ooh canima degsin![]()
peki sen öyle deyince o ne dedi ?
Merak ediyorum ben deyince üstüne surat çekiyorum birde![]()
Dün hiç zaman geçmedi yahu :) buraya çok alışmışımama her şey gitmişş
![]()
Aynen bende ya
Ne gitmis kiiiz
bağırmıyor bu bağırmadan surat yapıyorYa komutan ha geldi ha gelecek diye aramadim dedi ben azicik sesini yukseltse bagiiiiiirrrrrrmaaaaaaaa diyorum zaten![]()
arkadaşlarımız gitmiş lan farketmedin mi :) benim mesajlarımda azalmışAynen bende ya
Ne gitmis kiiiz
Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı![]()
Neler yapyorsunuz kızlar şafaklar 1 gün daha azaldııı![]()