• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hem para biriktirmem lazım çünkü ben işi bırakıcam ya eşimde 1 ay çalışmasın öleee evde zaman geçirelim istiyorum oturayom oturduğum yerde ben

anladım canım iyi düşünmüşsün :34:

Kızlaaaaar askerim usta birliğine istanbula düşmüş yaşasın :D:D:D

hadiyaaaaa neresine ? benimkide istanbul/metriste :16: çok severdim istanbulu zaten şimdi daha çok seviyorum :16:

bi browni yaptım, browni dışında herşeye benzedi :D:27::30::30::30::30::30:

maşalllah kız sana gece demiyon gündüz demiyon bişiler yapıyon :52: ben o saatte hayatta mutfağa bile girmem :9:

anladım canım iyi düşünmüşsün :34:

hadiyaaaaa neresine ? benimkide istanbul/metriste :16: çok severdim istanbulu zaten şimdi daha çok seviyorum :16:

maşalllah kız sana gece demiyon gündüz demiyon bişiler yapıyon :52: ben o saatte hayatta mutfağa bile girmem :9:

Neresine gidecek o belli değil henuz. Ama istanbul oldugu belli

Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum :(

Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum :(

günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm :27:
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce :53:

Hızlı klavye (F) kursu canım öyle sosyallik olsun eğlence :) ya normalde daha geç dönerdim ama uzun zamandır görüşmüyoruz abimlede daha erken dönmem gerekecek :(

hımmm anladım canımmmmmm :D hııııııııı abini görme şansın yok mu başka?

günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm :27:
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce :53:
Hiicbirseey

Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi :14:

Haaay ben onu donsunde kistirtayim mi tenhada mekanida belli zaten ahahahah :D

herkese mutlu bir haftasonu diliyorummm :16::16::16:

$tumblr_mewbgyo9x41qhoe3vo1_500.webp

evet canım kesinlikle hala kabullenemiyorum sanki evindeymiş ya da çalışıyormuş gibi geliyor. Ama geceleri cok zor mecbur alışacağız napacağız başka :26::43:

bende gündüz iş güç yoğun zaman geçiriyorumda o yatağa yattığımda yalnız uyuduğumda daha çok hissediyorum eşimin yokluğunu :50:

Back
X