- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
netten tarif buldum onu yaptım ama bilmiyom görüntüsü pek güzel olmadı tadi iyi ama![]()
Browni ve bu saatte.
Hmm okbay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
netten tarif buldum onu yaptım ama bilmiyom görüntüsü pek güzel olmadı tadi iyi ama![]()
hem para biriktirmem lazım çünkü ben işi bırakıcam ya eşimde 1 ay çalışmasın öleee evde zaman geçirelim istiyorum oturayom oturduğum yerde ben
Kızlaaaaar askerim usta birliğine istanbula düşmüş yaşasın![]()
bi browni yaptım, browni dışında herşeye benzedi![]()
anladım canım iyi düşünmüşsün
hadiyaaaaa neresine ? benimkide istanbul/metristeçok severdim istanbulu zaten şimdi daha çok seviyorum
maşalllah kız sana gece demiyon gündüz demiyon bişiler yapıyonben o saatte hayatta mutfağa bile girmem
![]()
Neresine gidecek o belli değil henuz. Ama istanbul oldugu belli
Günaydın canım hayırlara vesile olsunGunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum![]()
Gunaydin. Ruyamda askerim donmus havaalaninda corabimiz kayboluyor
Babam bizi inadina nisanliyor falan degisik ruyalar gordum![]()
Günaydın canım hayırlara vesile olsun
Günaydınlarrrrr:)
sana da canım nerelerdesin son durum neanlat bakalım
hayırlısı olsunnnnn canım gidecek olsanda uçakla gidersin direk dimi ?![]()
Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi![]()
Evet .. bizim evimiz var orda zaten gidince görürüm
ne için bu kurs? hadiyaaaaaaa sorun olur mu da abin :26:
Hızlı klavye (F) kursu canım öyle sosyallik olsun eğlence :) ya normalde daha geç dönerdim ama uzun zamandır görüşmüyoruz abimlede daha erken dönmem gerekecek![]()
Hiicbirseey
günaydın...
hayırlara gelsin canımmmmm çorap mı kayboluyo hımmm![]()
baya değişikmiş neler düşünüyon sen uyumadan önce![]()
Hızlı klavye kursundayım canım :) askerim yolda ama şansıma abimde bugun aile ziyareti yapası gelmiş dün geldi![]()
evet canım kesinlikle hala kabullenemiyorum sanki evindeymiş ya da çalışıyormuş gibi geliyor. Ama geceleri cok zor mecbur alışacağız napacağız başka :26:![]()