- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım![]()
![]()
![]()
kolay gelsin bize![]()
Öhö öhö burdaki kızların %80 i daha evli değil lütfen amaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede bunun bide 107 günü daha var ve biz hiç görüşmeyeceğizz böyle düşününce olacaklardan tırstım![]()
![]()
![]()
kolay gelsin bize![]()
Öhö öhö burdaki kızların %80 i daha evli değil lütfen amaa![]()
Haftaya doksanlara dusuyooooz saka gibii ya
Öhö öhö burdaki kızların %80 i daha evli değil lütfen amaa![]()
Selam kızlar hayırlı cumalar
Ne hesabı gibi olursa olsun bitsindeaynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
demiiii birde evli olsanız neler olcak demekkiii öhö öhö![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar hayırlı cumalar
Ahahahahahhahahahqa![]()
aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz![]()
Sanada canıııııııım![]()
aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkklan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz![]()
Ben ankara sevgilim istanbul
naber canımşıpsevdi sakızları napcen de bakim
ayyyyyyyyy bende bekliyorum dört gözle o günleri
aslm hoşgeldin. bende imreniyorummmmmm![]()
bizde ayrı şehirlerdeyiz zaten normalde de
ben konya o ankaraydı , şimdi o istanbul da asker![]()
İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da![]()
tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk![]()
naber canım ?![]()
tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk![]()
İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da![]()