• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Haftaya doksanlara dusuyooooz saka gibii ya

aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkk :36: lan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:

Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz :mad:

aynen sanki 90 dan sonrası daha hızlı olcakmış gibi demiiiiiiii 80 70 60 sonra 1 ay 29 gün yazcakkk :36: lan çocukların yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hesabı gibi oldu ha :44:
Ne hesabı gibi olursa olsun bitsinde :1:

demiiii birde evli olsanız neler olcak demekkiii öhö öhö :35: :36: :8: :28: :32: :4: :4: :4:

Ben hiç yorum yapmışmıyım bak bakalım sadece sizin yazdıklarını okudum katıldım mı hiç birine hı hı hıııııııııı ?:1::1::1::1:

Sanada canıııııııım:10:

naber canım :34: şıpsevdi sakızları napcen de bakim :51:

ayyyyyyyyy bende bekliyorum dört gözle o günleri :27::51:

Selam kızlar :) ahh ah goruseck olanlara imrendim şimdi şu günler bi bitse de bi daha hatırlamask bi de bi daha hiç ayrı kalmask biz bide farklı şehirlerde yaşıyoruz :mad:

aslm hoşgeldin. bende imreniyorummmmmm :31:
bizde ayrı şehirlerdeyiz zaten normalde de :31:

Ben ankara sevgilim istanbul

ben konya o ankaraydı , şimdi o istanbul da asker :14:

naber canım :34: şıpsevdi sakızları napcen de bakim :51:

ayyyyyyyyy bende bekliyorum dört gözle o günleri :27::51:

aslm hoşgeldin. bende imreniyorummmmmm :31:
bizde ayrı şehirlerdeyiz zaten normalde de :31:

ben konya o ankaraydı , şimdi o istanbul da asker :14:

İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da:34:

iyiyim canım şafak sayıyıroum :p sen nasılsın bakalım? :54:

tam olarak planın ne canım bende hazırlıycam doğum günü için bişilerde pek beceremem hiiiiiç tecrübem yuk :50::50::50:

İçinden aşk şöyledir aşk böyledir diyor ya onları kullanacam askerime doğumgünü kutusu hazırlıyorum da:34:

kızlar bu konuda tecrübeli biri olaraktan yardımcı olabilirim :D

Back
X