• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amin canım, benimki arayamadı en son tatbikat yaptırmışlar kanalda süründürmüşler elini çizmiş :(

Geçmiş olsun canım yaa.. onlara Allah korusun orda bişey olsa bizim burda canımız yanıyor :( Allah saklasin hepsini..

kızlaaaarrr napıyosunuz? askerler nasıl? bir gün daha bitti. hadi bana bi fikir verin yaaa. topik açtım fikirlerinizi bekliyorum :44:

Evet sayıyoruz resmen hergünü.. ne topigi açtın canım, ne fikri fransız kaldım :)

demi :D
evetttttttttttttttttttt dua et bana bildiklerimi doğru yapıyım bilmeyip atsamda tutturayım diye:52:

Evettt o konuda bana da dua ediiinn benim de attıklarım tutsuunn :/
Kocisim de girecek onun tamamen atmasyon.. inşallah tuttururuz...

ayyy ben şimdi gitmicem dediğimde anlamıyorsunuz belkide beni birçoğunuz o yemin töreninden sonraki veda hem eşimi hem beni latüst etti hiç öyle ağlarken görmemiştim onu normalde haftaya doğum günü en başından beri gidip görürüm diyordum ama şimdi o gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum tek sebebide o veda anıdır yaniii 10 gün boyunca her telefonda ağladık ikimizde o yüzden kabullenmişken bu durumu cıks gitmicem allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor olucak o gün :50:

Dün düşünüp ağlarken aklıma sen geldin zaten canım. Bilmiyorum ama sanırım görmek isterim gibime geliyor, eşin şimdi nerde?o haleti bilemiyorum ama işte görmemek dahaa mı zor olur düşünemiyorum..

kafam ağrıyor ya :85: hiç sırası değildi, az öncede buzdolabının kulpuna çarptım başımı :14: iki dua okuyun bana :30:

Geçmiş olsun kuzuuuu :*

İyi akşamlar hatunlar keyifler nasıl bakiyimm

Son düzenleme:

Hasret...sınav stresi.. bi de kocacim resim koymus face'e, aksam da odalarında çay partisi yapacaklardı, izmirden birinin arkadaşı bişeyler getirmiş. Onların fotolarını da koycam aksam dedi, onu bekliyorum. Yarın da benim yolladıklarımla bir parti yaparlar artık.. öyle geçirirler günlerini, şurda cumaya ne kaldı...

Back
X