• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben gideceğim inşallah 26 Nisan'da, ustaya teslim olması için 24 saat vereceklermiş direk Ankara'ya geçecek öyle olunca ben de Ankara'ya gideceğim kısmetse:10:

en çok seni anlıyorumm :31:

yemin töreni zamanı, o 24 saat görecek olmak nasıl değerliydi, dünyaları verip o 24 saati alalım senden deseler, umrumda olmazdı hiçbişey, yine o 24 saati yaşamayı seçerdimm :31:

İyi aksamlar canım ben iyiyim sen nasılsın.

İyiyim şimdi kapattık telefonu iyi gibiyim o yüzden :)
Hadi yatayım tamam mı dedi tamam değil dedim gitmeni istemiyorum dedim napayım çok yoruluyorum falan dedi sonra ben uzattım olayı kadın milleti hakkaten herşeyi anlamaz derler doğruymuş dedi sinirlendim bende:37:

İyiyim şimdi kapattık telefonu iyi gibiyim o yüzden :)
Hadi yatayım tamam mı dedi tamam değil dedim gitmeni istemiyorum dedim napayım çok yoruluyorum falan dedi sonra ben uzattım olayı kadın milleti hakkaten herşeyi anlamaz derler doğruymuş dedi sinirlendim bende:37:
Canim sende cok fazla gitme uzerine onun senden cok stresi vardir simdii

Canim sende cok fazla gitme uzerine onun senden cok stresi vardir simdii

Ben eskiden gece 3de 4de 5de yatar 7de kalkar sabah 8 den aksam 4e kadar ders dinlerdim kim icin 3saat uyurdum onun icin. Sanki benn saatlerce telefonda konusmak istedim 5dk daha durmasini istemem yuzunden birsuru laf etti :)
Anlamiyosun bilmemne ama yinede kapatmadi biraz daha konustu :)

Ben eskiden gece 3de 4de 5de yatar 7de kalkar sabah 8 den aksam 4e kadar ders dinlerdim kim icin 3saat uyurdum onun icin. Sanki benn saatlerce telefonda konusmak istedim 5dk daha durmasini istemem yuzunden birsuru laf etti :)

Amaan canım pek bi nazlı okuyolar bazen.. benimkiyle de atışmıştık biz bi ara öyle.. niye aramadin fln diye.. siz beni anlamıyorsunuz da niye benim halimi düşünmüyorsunuz daa :) olur öyle o halleri, takmamaya çalış :*

noldu kiiiiiiiiiiiiii :53::53::53::53::53:
aşkım hastaymış

la kzım bana benimki askere gitmeden öncede yapıyordu bunu :( bende onun için çok uykusuz kaldım, 4-5 e kadar makale yazıp uyuyup sonra onu 7 de işe gitmesi için uyandırıyordum. Şu an zaten çok konuşmak gibi bi imkan yok, ama o sivildeyken de uyuyalım mı demekten bi hal oluyordu :(
sinirlendim bak şimdi :14:

aşkım hastaymış

la kzım bana benimki askere gitmeden öncede yapıyordu bunu :( bende onun için çok uykusuz kaldım, 4-5 e kadar makale yazıp uyuyup sonra onu 7 de işe gitmesi için uyandırıyordum. Şu an zaten çok konuşmak gibi bi imkan yok, ama o sivildeyken de uyuyalım mı demekten bi hal oluyordu :(

aaaaaaaa, geçmiş olsuuuuun, neyi varmışş

Amaan canım pek bi nazlı okuyolar bazen.. benimkiyle de atışmıştık biz bi ara öyle.. niye aramadin fln diye.. siz beni anlamıyorsunuz da niye benim halimi düşünmüyorsunuz daa :) olur öyle o halleri, takmamaya çalış :*
Halleri geliyor heralde onlarin da :D
aşkım hastaymış

Gecmis olsun kuzum
Bosver sinirlenme benimkide gece ps3oynarken uykusu gelmezdi de benle konusurken uyuyalim mi derdi

merhaba kızIar siz ne sansIısınız az kaImıs sıızn benım nısanIım yenı gıttı ıkı hafta oIdu gıdeIı ama bana ıkı ay gıbı geIıyor cok sıkıIıyorum:( ben de dıger arkadas gıbı acaba nasıI oIcak evIıIık su bu kavusuckmıyız dıye karamsarIıga dusuyorum cok sıkıcı vakıt gecmıyor ,ne yaparsam yapayım,o askerde benım nesem gıttı sankı:14::14::14:

Sağol kuzumm

Bilmiyorum ya inşallah herşey iyi olur bu aralar çok tırsıyorum gelecekten

Eeeh dogal be canim evlilik demek bambaska birsey kokluce degisecek hayatin bu yuzden dusuncelerinin olmasi normal
Ama iyi dusun iyi olsunn

Back
X