• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kızlar..
Benimki aramadi :31:
Luna geçmiş olsun askerine acil şifalar versin Allah.
Erees sıkma canını canım benimkide iştimaya gitmeden dar vakitte arıyor bende gitme diyorum aynı dert bende de var
Aaaahh aahh az sabahlamadik :31:

Selam kızlar..
Erees sıkma canını canım benimkide iştimaya gitmeden dar vakitte arıyor bende gitme diyorum aynı dert bende de var

sağol yavrumm Aminnnn
senin ki arasa bir dert aramasa ayrı bir dert o yüzden yorumsuzum :31:

Son düzenleme:
Selam kızlar..

İstimaya degil yatmaya gidiyor benimki

Günaydın hatunlar nasılsınıızzzzzz.Çok şükür bir gün daha bittiiii:16:

günnaydınn kızlar :16: nasılsınızz dün akşam baya bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım

Selam kızlar..

İstimaya degil yatmaya gidiyor benimki

anormallik sizde mi bende mi bilemedimmm :27:

benimki yatmada önce aradığında, o kapatmak istemiyor ben diyorum hadi kapatalım da git yat dinlen diye :31:

kızlar azıcık özverili oluverin yahuu, inanın çok ama çoooook yoruluyorlar orda. düşünsenize sabah saat 6 da gün başlıyor, ve hiç öyle boş boş oturmuyolar.

meselaaa eress, hani sen demişsin yaa, ben 2 saatlik uykuyla okula gidip 8'den 4'e kadar ders dinliyodum diye, bu onun gibi bişi değil ki. ders dinlemek kolay, yeri gelir dinlemezsin sadece dinler gibi bile yaparsın :37: vee oturuyosun o süre içinde, fiziksel bi güç harcamıyosn. kendi düzeninizle onların şimdiki düzenni kıyslamayın, ve lütfen dinlenmelerine izin verinnnn :51:

anormallik sizde mi bende mi bilemedimmm :27:

benimki yatmada önce aradığında, o kapatmak istemiyor ben diyorum hadi kapatalım da git yat dinlen diye :31:

kızlar azıcık özverili oluverin yahuu, inanın çok ama çoooook yoruluyorlar orda. düşünsenize sabah saat 6 da gün başlıyor, ve hiç öyle boş boş oturmuyolar.

meselaaa eress, hani sen demişsin yaa, ben 2 saatlik uykuyla okula gidip 8'den 4'e kadar ders dinliyodum diye, bu onun gibi bişi değil ki. ders dinlemek kolay, yeri gelir dinlemezsin sadece dinler gibi bile yaparsın :37: vee oturuyosun o süre içinde, fiziksel bi güç harcamıyosn. kendi düzeninizle onların şimdiki düzenni kıyslamayın, ve lütfen dinlenmelerine izin verinnnn :51:

Benimkide oturuyor sorun da burda sigarayi bile o odada iciyorlarmis disari cikmadan. Gelen mesajlari cozuyorlar degisik degisik isler yapiyorlarmis beynen yoruluyor kafasi kazan oluyor sanirim ama 5dk dur diyince napayim yoruluyorum diyor ya ona sinir oluyorum sanki ben saatlerce dur diyorum ona :)

Benimkide oturuyor sorun da burda sigarayi bile o odada iciyorlarmis disari cikmadan. Gelen mesajlari cozuyorlar degisik degisik isler yapiyorlarmis beynen yoruluyor kafasi kazan oluyor sanirim ama 5dk dur diyince napayim yoruluyorum diyor ya ona sinir oluyorum sanki ben saatlerce dur diyorum ona :)

heeee o zaman tamamm :27: o zaman onun da azıcık fedakarlık yapıp, 5 dk -10 dk falan zaman yaratması lazım sanaaa :51:

Şafak 103:31:
Cumayı cumartesiye bağlayan gece yani ben memleketime indiğim zaman şafak 99 olacak:16:
Ayın 21inde 2 ay bilmem kaç günlere düşüceğiiiiiz ayy iki ay yazacak orda :D
Ben Eskişehire döndükten 3 gün sorna (30 nisanda) plaka saymaya başlayacağız inşallaaaaaaaaaaaaaaah:51:

Son düzenleme:
Back
X