• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Direk dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada :D
o da azıcık uslu olaydı napimmm :D
Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmiş:47: en azından rahat konuşabilme imkanınız olur
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahah:D

kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirim :D kim kazandı sence :35::35::36:

Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:

AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE :69:

höttürühöttürüüü görürüsün

ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim :D

benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmiş:47: en azından rahat konuşabilme imkanınız olur

kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirim :D kim kazandı sence :35::35::36:

Neden istemiyorsunuz isteyiin bakalimmm lafta kalmasinn :D

Mutlaka görüşelim tatlımm çok memnun olurummm:16:

sevindim canım ama en büyüğümüz missgamzeli diye biliyorum benn

Bence belki de en büyüğünüz benimdir.. 85liyim zira :/
Bu arada şu hesap işine aklım hiç ermedi benim de.. gelsin bi hesaplayalim beraber ins.
Bu arada benim gibi daha yareni acemide olan yok muu, hepiniz iki basamaklilara geçmekten bahsediyorsunuuzzz :(

Back
X