- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Direk dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada![]()
Yaa iste oyle bu kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada![]()
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahah![]()
hani bize hani bize??? bizim başımız kel mi hı? sinreeee küstüm sanaaaaa![]()
gelsin ay yazık:)
ereessssss ben o tarafta oturuyorum geçerken bana el salla kız![]()
![]()
o da azıcık uslu olaydı napimmmDirek dışladı kızı ayıp ayıp banaa uyaaaar bu arada![]()
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişÖyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:
Biz mayista sinreyle bulusucaz ama sen zaten gelmeyeceksin ahahah![]()
Öyle ama gelince burda kalmayacakki askerlik bitince 2-3 gün yanıma gelip yine gidecek ailesinin yanına istanbula :2:
AZ KALDI CANIM ÇOĞU GİTTİ :)) KAVUŞACAKSINIZ İNŞALLAH HİÇ AYRILMAMAK ÜZERE
höttürühöttürüüü görürüsün
ay bunları direkt evliliğe zorlayalım. hepimiz muradımıza erelim![]()
Eskisehire geldin de gorusmedik mi![]()
![]()
Purçaklardan gecerken dimi ahah tamam![]()
o da azıcık uslu olaydı napimmm
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişen azından rahat konuşabilme imkanınız olur
kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirimkim kazandı sence
![]()
evet evet ordan geçerkene el salla ben görürümesese gelicem inşallah ama sevdiceğimle gezmeye gelirim artık. orda bi arkadaşım daha var
![]()
Neden istemiyorsunuz isteyiin bakalimmm lafta kalmasinn![]()
o beni zorluyor ben değil tırsıyom ben ya![]()
Dalacam sana az kaldiiiiiiİstemediğimizi nerden biliyorsunhem sanane be tee Eskişehir'den ne konuşup duruyon
![]()
tırsma aynolacak ki kocişimiz olacak işte. benim pembiş hayallerim var onunla yapacağım mesela beraber kahvaltı yapmak gibi yanlış analamyın :))
![]()
kızlaaar 1000. sayfamız hayırlı olsuuunnnnnnn![]()
o da azıcık uslu olaydı napimmm
benimkide öyle canım hem de bi kaç gün değil aynı gün gidecekmişmişmişmişen azından rahat konuşabilme imkanınız olur
kızım biz istesek gamzeli, akayca toplaşıp görüşürük. Trabzonada uğrayacağım 15 gün sonra o sırada yekta ile elmuhibbiyide görebilirimkim kazandı sence
![]()
sevindim canım ama en büyüğümüz missgamzeli diye biliyorum benn