• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın Kızlar :3:

Bende iyiyim canım iş ev koşturmaca devam arada diyet spor :9: idare ediyoruz işte Allah kavuştursun artık sık sık görüşürüz bizim topiğe de gel :16:

Sağol canım, senin de mi eşin askere gitti yoksaa ! Görüşelim tabii inşallah canım..

Degil mi yaa aynen :D

Evin evin guzel eviiiiin

Gunaydiiin herkesee

Günaydııınnn! Eveet evim evim güzel eviimmm, gitcem az sonra inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım, senin de mi eşin askere gitti yoksaa ! Görüşelim tabii inşallah canım..

Günaydııınnn! Eveet evim evim güzel eviimmm, gitcem az sonra inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım benim eşim evlenmeden önce yaptı askerliğini ben seni akışta gördüm de geldim :9: :16:
İlkay Kriz falan 2013 gelinleri topiğindeyiz (2012yiz ama orda takılıyoruz :9:) oraya beklerim demiştim :16:

Bu arada İlkay hamile haberin vardır bekli ama söyliyim dedim :emir_bebek:

Yok canım benim eşim evlenmeden önce yaptı askerliğini ben seni akışta gördüm de geldim :9: :16:
İlkay Kriz falan 2013 gelinleri topiğindeyiz (2012yiz ama orda takılıyoruz :9:) oraya beklerim demiştim :16:

Bu arada İlkay hamile haberin vardır bekli ama söyliyim dedim :emir_bebek:

Hmm anladiimm dur bulayim inşallah :) Eveet ilkayi biliyoruuum, kocişi askerden geldi hemen hamiş :) sıra bize gelir kısmetse :*

Ya kocamin sesini duymadan, ne bileyim onu görmeden fln kendimi bi garip hissediyorum :( tamamen uykum gelsin diye oyalaniyorum baska şeylerle, sonra kapatıyorum gözlerimi, yoksa düşünür dururum :(

ayy evet banada çok zor gelmişti ilk günler yalnız uyumak hooş hala zor ama bi aşamadan sonra kabulleniyorsun işte :5:

Ay bizde seneler sonra buraya gelip kizlar hamileyim yazacazmi acaba :D

Ya ben çalışmıyorum daa evde orda burda işte... düzensizlik başa dert cidden ya :/

Hihi evet biz kocişlerimiz gelince çalışmalara başlayalım bence de :D

biz zaten artık 3. seneye yaklaşan bir çift olarak hemenn istiyoruz hemenn eşim hele geçen diyorki bende demir anemisi var git sen doktora kanını ölçtür düşükse ilaçlarra başla ben gelince zaman kaybetmeyelimmm :1: inşallah rabbim nasip etsin isteyen herkesee

Eee ben kendim için konuştum evli değiliz çünkü :1:

Evliler hemen yazsın nişanlılar 1.5 sene içinde yazsın benim gibilerin yazmasına daha var:52::52::52:

inşallaaahh canımm olunca gelirsin artık bebek görmeye :1:

biz zaten artık 3. seneye yaklaşan bir çift olarak hemenn istiyoruz hemenn eşim hele geçen diyorki bende demir anemisi var git sen doktora kanını ölçtür düşükse ilaçlarra başla ben gelince zaman kaybetmeyelimmm :1: inşallah rabbim nasip etsin isteyen herkesee

Hmm baya olmuş bizim de eylül sonu 2 bitecek gerçi :) artık Allahim nasib ederse inşallah hayırlı evladlarmiza hayırlı ebeveyn olalım inşallah ..

inşallaaahh canımm olunca gelirsin artık bebek görmeye :1:
Eeevet gelmiş artık sizin zamanınız
Aaaaaaaay inşallah inşallah:16::16:
aynenn , bize daha çooook var :31:
Evet napalım bekleyeceğiz :D

Son düzenleme:
Back
X