- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce bi mesaj daha geldi, ben öncekinin şokunu atlatamadan
yok valla benimki gayet inceydi romantikti falan ama askere gitti adam daha da duygusal ve romantik oldu![]()
gelen mesaj:
"Aşkım dün 9. ayımızı doldurduk ve ben bunun için çok mutluyum. hatta dünyanın en mutlu insanıyım, bunun sebebi sensin. bana bu tarif edilmez mutluluğu yaşattığın için ve yaşatıyor olduğun için sonsuz teşekkürler aşkların en güzeli. ve ben ömrüm boyunca daima seni seveceğim."![]()
kızlar, hani ben askerime, kendi sesimle söylediğim şarkılar ve romantik kayıtlardan oluşan bi mp3 verdim ya hediye olarak, o gece yolda giderken dinlemiş.
"Dinledin mi" diye mesaj attım bugün.
Gelen cevap:
"Dinledim aşkım. benim için yaptığın bu anlamlı güzel müzikleri dinlerken ve onlara eşlik etmen ve senden ayrılmanın acısıyla gözlerimden yaşlar boşandı bitanem. ve o an yemin ettim bir daha senden ayrılmayacağıma. bu son ayrılışımız olacak sevgilim."
ben de ağladım resmen bu mesajı okuyunca![]()
![]()
yok valla benimki gayet inceydi romantikti falan ama askere gitti adam daha da duygusal ve romantik oldu![]()
gelen mesaj:
"Aşkım dün 9. ayımızı doldurduk ve ben bunun için çok mutluyum. hatta dünyanın en mutlu insanıyım, bunun sebebi sensin. bana bu tarif edilmez mutluluğu yaşattığın için ve yaşatıyor olduğun için sonsuz teşekkürler aşkların en güzeli. ve ben ömrüm boyunca daima seni seveceğim."![]()
gelen mesaj:
askerlik yaramış işte ne güzel :) darısı basımıza :))) simdi tarihe baktım,yarın bizimde 11. ayımız dolacak :))
Oyyyy ooyy ne güzel bea![]()
Maşallah maşallah :)Daim olsun inşallah
![]()
tamamdır, konu anlaşıldı şimdii
kız senin de aklın fikrin hep öpmekte heee
di mi di miiiher an buluşabiliriz hatta bizzz
canımm, konunda da söyledim fikrimi, bence gayet güzel ve nişanda da olur. zaten öenmli olan senin içine sinmesi. ama ben hala bunlardan 1.si diyorumkolye modeli çok zarif duruyor
aaa, ben de 86'lıyımmm
sana tamamen katılıyorummmgece otobüsü olduğu için, evin önünden taksiye bndirdim ben sadece, askere gitmeden önce de her haftasonu burhaniyeden geliyordu, her pazar gecesi ben yine taksiyle otogara gönderiyordum onu. sanki öyle gibi geldi gene uğurlarken, sanki bi sonraki cuma gene gelecekmiş gibi
öyle kötü olmadım pek yani
hatta aksine, geçirdiğimiz o 4 gün herşeye bedeldi
atarlısın ama sen de napiiiimhemen celalleniveriyosun
aramıza hoşgeldiiiin![]()
Içimden ağlamak geldikarıncalarda kolama saldırıyor zaten
içim sıkıldı :85:
kızlar, hani ben askerime, kendi sesimle söylediğim şarkılar ve romantik kayıtlardan oluşan bi mp3 verdim ya hediye olarak, o gece yolda giderken dinlemiş.
"Dinledin mi" diye mesaj attım bugün.
Gelen cevap:
"Dinledim aşkım. benim için yaptığın bu anlamlı güzel müzikleri dinlerken ve onlara eşlik etmen ve senden ayrılmanın acısıyla gözlerimden yaşlar boşandı bitanem. ve o an yemin ettim bir daha senden ayrılmayacağıma. bu son ayrılışımız olacak sevgilim."
ben de ağladım resmen bu mesajı okuyunca![]()
![]()
gelen mesaj:
Sanki sizin akliniz opmekte degil
Aa ne guzel masallahhhh
Aşkım aramadı hala boğulacam birazdan
arar daha yahuu, erken saat![]()
Aşkım aramadı hala boğulacam birazdan
Al benden de o kadar
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorum![]()
hep arardı ama 7 gibi, sanki asker kıtlığı varmış gibi tüm işleri ona vermişlerdi, hastaydı birde
Al benden de o kadar
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorum![]()
o zaman bu şarkı size gelsinnn bakalımmm
[video=dailymotion;xjow08]http://www.dailymotion.com/video/xjow08_telefonun-basinda-caresiz-bekliyorum-seviyorum_music[/video]