• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

çeyiz hazırlığı hep var ama iştee evlenicek adam yuk :31:

karaca mağzası aslında kare yemek takımıyla olan set 2000 tl ama ben bu yemek takımını istediğim için 2400 tl oldu :30:
12 ay taksitle ayda 200 ödüycem tanıdıktan aldım aslında almıcaktımda zam gelicek dedi kandırdı beni:53:

Nerden aldın canım?

Ooofff of yarin mikro sinavim var ayrica yarin yolculuk gunu. Mikro calismam lazim askerimin kitabin icini bitirmem lazim bavul hazirlamam lazim dus +sac yapmam lazim ooof ben olmusummm :((
Yarin 2de sinavim 7de trenim 11.15de ucagim var su iki gunum yorucu gececekk :(

arkadaslar bu arada aranızda öğretmn varmı matematik için önerebiliceğiniz bir kaynak yada site varmı benimkini düşünmeye azcık ara verım kendımı mata boğmayı dusunuyorum da:52:

oo ağır oldu evlenecek adamın var ama adamın birde inadı var diyelim :)

Benimki keçi keçi :))

Ooofff of yarin mikro sinavim var ayrica yarin yolculuk gunu. Mikro calismam lazim askerimin kitabin icini bitirmem lazim bavul hazirlamam lazim dus +sac yapmam lazim ooof ben olmusummm :((
Allah yardımcın olsun canım

benimkisi yontulmamış zamanında işte bana kaldı :9:

Askerden gelsinde sen itinayla yontarsın canım şimdilik idare ediver :9:
arkadaslar bu arada aranızda öğretmn varmı matematik için önerebiliceğiniz bir kaynak yada site varmı benimkini düşünmeye azcık ara verım kendımı mata boğmayı dusunuyorum da:52:

Hof benide bekliyor mat2 konular :( Sen ne için hazırlanıyorsun ?

Son düzenleme:
Çünkü çok uzak kalmam gerekicek kalmaya izin yok, izin olsa bile yer sıkıntı, ayrıca yer olsa bile sınavlarım başlıyor :31:
Ne bahtsızım ben ya :43:

Gelsin artık gelsin valla çok gerildim artık :14:

Batsıııın!!!!!:43:

kıyamamm olsun canım herşeyde vardır bir hayır üzülmee

ne bilim :D
BANA GELİNCE SOPALIKSIN DİYOSUN :p
ilk önce mikroya çalış, kitabı yarın göndermeyeceksen yolda tamamlarsın, bavulu sınavdan geldikten sonra hallet sonra da duş al trene git :P

Back
X