• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum:31:
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658

çok güzeller canım güle güle kullan

çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

hadi yaaa, annesine babasına söylesen beni aramıyor diye? kavga falan etmemiştiniz dimi?

Benimki keçi keçi :))

Allah yardımcın olsun canım

ne bilim :D

BANA GELİNCE SOPALIKSIN DİYOSUN :p

ilk önce mikroya çalış, kitabı yarın göndermeyeceksen yolda tamamlarsın, bavulu sınavdan geldikten sonra hallet sonra da duş al trene git :P

Kitabi yarin gonderecegim. Dusu bugun almaliyim yarin bu sacla okula gidemem :D
Varmi simdi baska planin :(

Kitabi yarin gonderecegim. Dusu bugun almaliyim yarin bu sacla okula gidemem :D
Varmi simdi baska planin :(

şimdi kk dan çık, mikroya çalış, sonra duşa gir saçını yap, sonra göndereceğin kitabı al eline tamamla, sınava gir eve gel valizini hazırla trene git :37: oldu mu?

Son düzenleme:
şimdi kk dan çık, mikroya çalış, sonra duşa gir saçını yap, sonra göndereceğin kitabı al eline tamamla, sınava gir eve gel valizini hazırla trene git :37: oldu mu?

Telden giriyorum kk ya ara ara bakiyorum skldikca.
Suanda mikro calisiyorum 1saat sonra makinadaki camasirlarim cikacak onlarla ugrascam bide
Yarin sinavdan sonra anneme birsey almam lazim onla ugrasacam bide
Olaylar olaylar bavulsuz gidecem bu gidisle :D

Telden giriyorum kk ya ara ara bakiyorum skldikca.
Suanda mikro calisiyorum 1saat sonra makinadaki camasirlarim cikacak onlarla ugrascam bide
Yarin sinavdan sonra anneme birsey almam lazim onla ugrasacam bide
Olaylar olaylar bavulsuz gidecem bu gidisle :D

seni kendi haline bırakıyorum o zaman :D:35:

Mutsuzum işte çok mutsuzum!
Herkes 3 hafta yapar acemiliği biz 5 hafta, yemin törenine gidemem, sınavlarım gelir, yok mezuniyet çalışması, yok makalesi yeter valla yeter bezdim!

Son düzenleme:
7 adet görümce ve bir de kv için nevresim takımı yapacak annem. Onlar biz istemeyiz yapma boşver demişti ben de ne gerek var demiştim ama annem ısrarla yapalım yarın bir gün laf ederler diyor. haklı. ben de tmm dedim çok külfetli ama poffff :25::24::50:

Herkes 3 hafta yapar acemiliği biz 5 hafta, yemin törenine gidemem, sınavlarım gelir, yok mezuniyet çalışması, yok makalesi yeter valla yeter bezdim!

üzülme kuzum, usta birliğinde gidersin görmeye, telafi edersiniz :(

Jandarmalar 5hafta yapiyor canim yemin toreninden sonra 2hafta daha kastamonuda mecburen

Back
X