ne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasınİlk geliniz diye herbişi bize kalmasın![]()
hadi bakalım inşallah güzel olur her şey kuzucum![]()
Aminn İnşAllah hepimizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasınİlk geliniz diye herbişi bize kalmasın![]()
hadi bakalım inşallah güzel olur her şey kuzucum![]()
ooo eltiler fena olmasa bari kız. kıskançlık falan. senin iş de zor anacım. Allah yardımcımız olsun![]()
neeeeeeeee 7 görümcemiiiiiiama olsun benim 2 görümcem var ikisinide çok severim ama eltimi böööööö nefret ediyorum hatta
![]()
Çok gergin hissediyorum seni muticim, biraz sakin olmanda fayda var kendine zarar. Bizde geçtik bu günlerden, hepi topu iki hafta daha sıkacaksın dişini sonra zaten yanı başında olacak. Hiç bişey kalmadı ki de kendi kendine, de ki sınavlarını verip rahat rahat görüşebil sevdiğinle. Sonra daha çok sıkılırsın. Sınav belasını at üstünden gerisi gelecek sırasıyla![]()
Evet lunacım doğru hissediyorsun. Kendime göre haklı sebeplerim de var. Herkes bu dönemlerden geçti elbet ama herkesin yapısı bir değil sonuçta. ALLAH'A ŞÜKÜR 2 hafta sonra yakınıma geliyor. Ama bu iki hafta benim için kolay değil, az değil. Belki sınavlarım olmasaydı bu konudaki düşüncem farklı olabilirdi ama yaklaşık 5 senedir benim her sınavımda yanı başımda olan sevgilim bu kez yanımda değil. Yapı itibariyle stresliyimdir genel olarak, sınav haftaları benim için iki kat stres demek, benim nötrleyicimin yanımda olmaması ise 4 kat fazla stres yapıyor bende. Yapı işte.
Bir de genel anlamda ;
Bu topikte hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz, sizler bizden daha önce yaşadınız bunları, birbirimizi en iyi anlayacağımız ortam bu forum olduğu için paylaşıyorum sizlerle stresimi, üzüntümü. Rahatsızlık verdiysem affola.
Azcık kafamiz dağılsın kızlar bunları dün aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1061654
Eki Görüntüle 1061655 Eki Görüntüle 1061656
Eki Görüntüle 1061658
çok sinirliyim la bu benim nişanlım ne ayak aramıyoo anasını babasını arıyıp bişiler istiyomus onlardan atlıycam bi ucaga gıtcem yanına yolcam olmayan saclarını![]()
7 adet görümce ve bir de kv için nevresim takımı yapacak annem. Onlar biz istemeyiz yapma boşver demişti ben de ne gerek var demiştim ama annem ısrarla yapalım yarın bir gün laf ederler diyor. haklı. ben de tmm dedim çok külfetli ama poffff![]()
Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen
Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse
ama son olmayacam
4 tane daha gelecek arkadan![]()
Yok estağfurullah sıkıntı vermek ne demek, sadece moralini bozmamaya çalış demek istedim. Dediğin gibi biz daha önce geçtiğimiz için bu dönemden naçizane tavsiyelerde bulundum![]()
çok güzelleeeeeeer
aaaaaaaaa, neden öle yapıyo ki yaaaaa
7 görümce miiii :96::111:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben de ilk gelin olcam, arkamdan 1 tane daha gelcek nasipse, 1 de görümcecik olcak![]()
Evet lunacım doğru hissediyorsun. Kendime göre haklı sebeplerim de var. Herkes bu dönemlerden geçti elbet ama herkesin yapısı bir değil sonuçta. ALLAH'A ŞÜKÜR 2 hafta sonra yakınıma geliyor. Ama bu iki hafta benim için kolay değil, az değil. Belki sınavlarım olmasaydı bu konudaki düşüncem farklı olabilirdi ama yaklaşık 5 senedir benim her sınavımda yanı başımda olan sevgilim bu kez yanımda değil. Yapı itibariyle stresliyimdir genel olarak, sınav haftaları benim için iki kat stres demek, benim nötrleyicimin yanımda olmaması ise 4 kat fazla stres yapıyor bende. Yapı işte.
Bir de genel anlamda ;
Bu topikte hepimiz bu dönemlerden geçiyoruz, sizler bizden daha önce yaşadınız bunları, birbirimizi en iyi anlayacağımız ortam bu forum olduğu için paylaşıyorum sizlerle stresimi, üzüntümü. Rahatsızlık verdiysem affola.
valla muticim doğru diyorsun yapı meselesi ve paylaşımlarla alakalı bir durum seni çok üzen herhangi bişey başkasına çok sıradan gelebiliyor işte burda sevdiğinle paylaşımların ve dediğin gibi senin kendi yapın önemli tek çare sabır ve dua canım
Başka bişey gelmiyor elden napalım sabır çekiyoruz bol bol canım ya.
zaten askerlik birtek sabrı öğretiyor her iki tarafada![]()
zaten askerlik birtek sabrı öğretiyor her iki tarafada![]()
Öyle dime ya olursa benim de 6 görümce 1 elti olacak görümcelerin yaşı epey var elti benden küçükTÜhhh getti gül gibi kız
Allah kalanlara sabır versin ne diyim
Bende tek gelin olmak iStiyorum ya banane![]()
çok güzelleeeeeeer
aaaaaaaaa, neden öle yapıyo ki yaaaaa
7 görümce miiii :96::111:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben de ilk gelin olcam, arkamdan 1 tane daha gelcek nasipse, 1 de görümcecik olcak![]()
Yalnız değilsin angarali hemşerimmm![]()
sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnnbana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa
![]()
BEN SABRI ÖĞRENELİ ÇOK OLDU![]()
he valla![]()
![]()
valla sevindim kuzum be. iyi dertleşiriz bu konuda. :) Allah yardımcımız olsun![]()