- 8 Ocak 2014
- 1.377
- 49
- 83
Öyle mi dersin
bana hiç öyle gelmiyor:105:![]()
eee kuzum sabrı ve mesafeyi öğrenmişsen sana daha kolaydır bazı şeylere bize göre bundan dolayı şanslısın işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin
bana hiç öyle gelmiyor:105:![]()
eee kuzum sabrı ve mesafeyi öğrenmişsen sana daha kolaydır bazı şeylere bize göre bundan dolayı şanslısın işte![]()
Aferiiiin disli geliinne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasınyolarım uleyn
Aminn İnşAllah hepimizin![]()
sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnnbana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa
![]()
nereye kayboldunuz yahuuuu :44:![]()
10 gün sonra çift rakamları, 19 gün sonra 2ay yazısını görücem
daha çok varmış yahuuu![]()
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız epeydır gıremıyorum askerlerınız rahat mı yoksa benımkı gıbı nobet mı tutup duruyo :26:
İyi akşamlar canım. Benimki her işi yapıyor amele oldu, uykusuz dolanıyor etrafta![]()
Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen
Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse
ama son olmayacam
4 tane daha gelecek arkadan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım valla dediğim gibi ben askerlik sürecini maddi zorlukları yaşamama rağmen tekrar dünyaya gelsem yine aynı tarihte eşimle evlenirdimmmm sende öyle yap boşver çok düşünmeee
![]()
Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlarbenımkıde lafta depocu ama aynen canım ya her ısı yapıo garıbım. bıde onbası oldu ama hıc fark yok![]()
Bizim de son saatlerimiz, pazara kadar da olsa kavusacagız inşallah.. garip bi heyecan var içimde yaaa..
7 görümce 4 elti abooaaww :)
Anlaşırsanız süper aslında arkadaşa ihtiyacın bile olmaz ama inşallah ii olur.. genelde kıskançlıklar oluyo ins olmaz sizde..
aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlar![]()
aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?
Arama dememe rağmen arasa keşke....
Ama yapmaz biliyorum...
pişman mı oldun yoksaaa![]()
Pişman olmadım aslında, sadece ben arama dememe rağmen beni bırakamamasını isterdim.![]()
anladımmm, hani şu "yok bişeyim" dediğimiz anda "var bişeyiiin, hadi anlat bakiyim" demelerini beklememiz gibi