• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ne gibi, iş güç mevzusuysa kendimi aşan hiçbişeyi yapmam kimse kusura bakmasın :27: yolarım uleyn

Aminn İnşAllah hepimizin :16::nazar:
Aferiiiin disli geliin
sinre seni öpüyorum kocamaaaannnnnnn:54::54::54::54::54::54: bana destek çıkın işte böyle şu evlilik tarihi konusunda. valla gerim gerim gerildim yaaa :14::14::14:

Ben belirttim fikrimi tabii karar sana kalmis :)

10 gün sonra çift rakamları, 19 gün sonra 2ay yazısını görücem :31:

daha çok varmış yahuuu :31:

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız epeydır gıremıyorum askerlerınız rahat mı yoksa benımkı gıbı nobet mı tutup duruyo :26:

Prenses bayıldıııımm aldıklarınaaa! Hepsi harikaa!

Bizim de son saatlerimiz, pazara kadar da olsa kavusacagız inşallah.. garip bi heyecan var içimde yaaa..

:D Kısmet işte naparsın başa geldi çekicen :27:
:nazar:Ben ilk gelin olacam Allah nasip ederse:nazar: ama son olmayacam :37:
4 tane daha gelecek arkadan:53:

7 görümce 4 elti abooaaww :)
Anlaşırsanız süper aslında arkadaşa ihtiyacın bile olmaz ama inşallah ii olur.. genelde kıskançlıklar oluyo ins olmaz sizde..

:16: :16: :16: :16: :16: :16: canım valla dediğim gibi ben askerlik sürecini maddi zorlukları yaşamama rağmen tekrar dünyaya gelsem yine aynı tarihte eşimle evlenirdimmmm sende öyle yap boşver çok düşünmeee :36::36:

Ne güzel bi his.. gerçekten sevmek ve de o sevgiyle ayrı kalmak daha zor..

benımkıde lafta depocu ama aynen canım ya her ısı yapıo garıbım. bıde onbası oldu ama hıc fark yok :19:
Aynen saçma sapan, sanki asker kıtlığı var kışlada her işi yaptırıyorlar :47:
Bizim de son saatlerimiz, pazara kadar da olsa kavusacagız inşallah.. garip bi heyecan var içimde yaaa..

7 görümce 4 elti abooaaww :)
Anlaşırsanız süper aslında arkadaşa ihtiyacın bile olmaz ama inşallah ii olur.. genelde kıskançlıklar oluyo ins olmaz sizde..

ayyy ne heyecanlı :D
Valla onlar iyi olursa bende iyi olurum ama tersi olursa misliyle geri alırlar :32:

aynen ole luna. senınkının gorevı ne bellı bı ısı var m ?

akşam 6 sabah 8 AMM(acil müdahale mangası) canım her gün nöbet tutuyor 2 saat, onun dışında orda beklemek zorunda uyuyamıyor, sabah eğitim koşularına, atışa gidiyor, yarında bakım var hiç uyuyamayacak:30:

Son düzenleme:
Aaay kutuyu tamamladim kapagini kapattim gonderilmesi kaldi sadece :)
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))

Back
X