• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaay kutuyu tamamladim kapagini kapattim gonderilmesi kaldi sadece :)
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))

Aferin yavrum Allah nazarlardan korusun aşkınızı:nazar::31:
Parfümü poşete koymayı unutmadın değil mi?

Son düzenleme:
Kutunun en dibine kucuk kucuk birsuru kagida seni cok ozledim yazdim onlari yerlestirdim mektubumu yazdim kitabin icinin cizimlerini bitirdim 5sayfada bir seni cok seviyorum yazan minik minik kagitlar skstirdim sayfalara :))))

ohh misss :16::16::16:

Aferin yavrum Allah nazarlardan korusun aşkınızı:nazar::31:
Parfümü poşete koymayı unutmadın değil mi?

Kiz ben onun parfumunu posete koydum ama o kutuyu acinca icine parfum dokulmuss sasanabilir (buram buram parfum kokuyi benim parfum :D )

ayyy ne heyecanlı :D
Valla onlar iyi olursa bende iyi olurum ama tersi olursa misliyle geri alırlar :32:

Öyle olmak lazım.. yoksa sessiz kaldikca gelsin saçmalıklar bozulsun sinirler.. Allah korusun..

Ayy göremedim su kutuyuuu :)
Bi ara bilgisayardan gireyim bakayım bii meraktan catlarim :)))

Bu arada kızlar farklı bi his var benim içimde.. biz neredeyse birbirimizi tanıyalı beri hiç böyle bi ayrılık yaşamamıştık..ya netten görürdük birbirimizi ya konuşurduk uzun uzun... böyle bi ayrılık olmamıştı hiç.. sanırım merak ediyorum nasıl davranacak, nasıl özlemiş.. bi de ailesi de burda ya acaba burda uzun uzun oturmayi mi tercih edecek... cok acayip hissediyorum kendimi..

Bak bak burdakilerin yorumalari onemli :)

Bayildim epey bi özenmssn :) görünce çok mutlu olur valla :) bende gelmesine yakın birşeyler hazırlıcm orda gönderdiğim şeyi saklamsı pek mümkün değilmiş bide komutanlar kontrol ettiği için özel şeyleri gormelerini hiç istemiyorum :(

Bayildim epey bi özenmssn :) görünce çok mutlu olur valla :) bende gelmesine yakın birşeyler hazırlıcm orda gönderdiğim şeyi saklamsı pek mümkün değilmiş bide komutanlar kontrol ettiği için özel şeyleri gormelerini hiç istemiyorum :(

Nasil sakliyosa saklasin valla kendi problemi. Komutanlari gorurse gorsun ne yapayim ama kutunun disindaki notu okuyunca bomba kutusu degil de dogumgunu kutusu oldugunu anlamasi lazim. Hadi kapagi acti diyelim sevgiliden geldigini anlar heralde.Umarim uyuz birine denk gelmezde didik didik herseyi acmaz ayy zarflarin sirasini bozarsa sipsevdilerin tulunun bagini bozarsa oooooofoofffff

Kizlar benimkine dedim ki mektup yollasam komutanlar bakar mi ?
Dedi ki pttden paketleri bizim muhabere komutanimiz getiriyor sorarim ona dedi. Bende kendi kendime su kaniya vardim. O komutan ptt paketini acsa bile hadi ustune kutunun kapagini da acip icine baksa daha fazla karistirmaz kendi elinin altinda calisan askerin kutusu diye torpil gecer belki :D
Mesela kastamonuda ne mektubumuz okunmustu ne de gonderdigim kitaplarin paketi acilmisti umarim yine oyle olur :)

Dedi ki pttden paketleri bizim muhabere komutanimiz getiriyor sorarim ona dedi. Bende kendi kendime su kaniya vardim. O komutan ptt paketini acsa bile hadi ustune kutunun kapagini da acip icine baksa daha fazla karistirmaz kendi elinin altinda calisan askerin kutusu diye torpil gecer belki :D
Mesela kastamonuda ne mektubumuz okunmustu ne de gonderdigim kitaplarin paketi acilmisti umarim yine oyle olur :)

baksa bile karıştıracağını sanmıyorum, aşk kutusu sonuçtaaaa :16:

Bence hicbisiycik olmaz cok guzek bi hediye hazirlamissin canimm

Aynısını bende yapmıştım 2 sene önce :) parfümü kutuya boca etmiştim :17:

Hayırlı olsun canım:nazar: Allah tamamına erdirsin :16:

Amiiiinnn canım cok tesekkur ederimm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve sevenler kavussunlarrr:16:

Back
X