• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İyi akşamlar kızlar tektaşımı aldım

Hayırlı olsun canım... bi ömür mutluluk getirsin inşallah... :)

kızlar dua edin de 23 ağustos bizim söz tarihimiz olsun hayırlısıylaaa :31:

Bi özelliği var mı canım? Gönlünüze göre olsun insallah

hello dostlaaarrr...

ayy cok sevındım gamzeliii..:)) hayırlı olsunnn...

nasılsınız görüsmüyelı???? askerlerınız nerde? ustaları basladımı?_? kılolar verıldımıııı????:1::1::1:

Yarin yemin töreni var pzr teslim olcak inşallah.. Adana incirlik hava üssü çıktı...

ereeessss gördüüm çok şükür sonundaaa...
çok beğendiimmm eminim yarenin de bayılacaaakk...

ben sadece kağıt hazırlıyorum.. ama d.günü için yollayabilirim de kendim de yollanabilirim cünkü bayram arefesi olacağı için belki hem bayramlaşırız hem de d.günü kutlarız... henüz karar veremedim 27 temmuza var daha nasılsa..

kızlar ben yatıyorum, iyi geceleeeer :3:
İyi geceleeer
ereeessss gördüüm çok şükür sonundaaa...
çok beğendiimmm eminim yarenin de bayılacaaakk...

ben sadece kağıt hazırlıyorum.. ama d.günü için yollayabilirim de kendim de yollanabilirim cünkü bayram arefesi olacağı için belki hem bayramlaşırız hem de d.günü kutlarız... henüz karar veremedim 27 temmuza var daha nasılsa..

Begendin mi gercekten. Birileri begenince mutlu oluyorum :)
Ooo cokmus daha cok geldi cunku allah nasip ederse benim ki donecek o zamana kadar. Yine karar verirsin ama git bence dogumgunu bayram falan ikisi bir arada onuu gormenin sevinciyle bi bayramda oyle 3kutlama oluyo :D

Begendin mi gercekten. Birileri begenince mutlu oluyorum :)
Ooo cokmus daha cok geldi cunku allah nasip ederse benim ki donecek o zamana kadar. Yine karar verirsin ama git bence dogumgunu bayram falan ikisi bir arada onuu gormenin sevinciyle bi bayramda oyle 3kutlama oluyo :D

evet canım, o kadar uğraşmışsın göz nurun var bi kere..:21:
evet cok var, yaa senin gelmiş mi olacak o zamana kadar ne güzeeelll...
bizim daha 1 aydan fazla var olacak.. eylülün başında bitecek inşallah izin kullanmazsa...
siz terhis olunca bizi unutmayın destek olun bizee :43:

Back
X