• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

[video=youtube;22KrcZTt5ts]http://www.youtube.com/watch?v=22KrcZTt5ts[/video] ama ben bu şarkıyı sevmemiştim ki :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::1 4::14::14:

:)) ne sorunluyum ya gamzeli iyi etmiş bana atarlı demekle :D
:54::54:

:37::37::37::37::37::37::37:

ben gönderemiyorum yaaaa, benimkinin kışlası gelibolunun köyünde, köye posta servisi yokmuş, kargo da gitmiyomuş, hiçbişi gitmiyo :14: ancak şube teslim falan göndermem gerekir ki çarşı izninde gitsin alsın, ama çarşı izinleri de önceden belli olmuyo bizimkilerin :14: eee kargolar da 3 gün bekliyo sadece bildiğiniz gibi :14: yani ben hiçbişicik gönderemiceeeeeem :14::14::14::14::14:

bu arada bugün konuştum benimkiyle bu mevzuyu, çok üzülüyorum dedim ben bu duruma :14:

halletik konuyu, haftaiçi kargoları geldiği zaman gidip kargolarını almalarına izin veriyolarmış :32:

çooook mutlu oldumm, yoksa doğumgününde bişey yollayamayacaktımm :52:

:37::37::37::37::37::37::37:

bu arada bugün konuştum benimkiyle bu mevzuyu, çok üzülüyorum dedim ben bu duruma :14:

halletik konuyu, haftaiçi kargoları geldiği zaman gidip kargolarını almalarına izin veriyolarmış :32:

çooook mutlu oldumm, yoksa doğumgününde bişey yollayamayacaktımm :52:

Aaaa ne guzel gozun aydin
Benimkiside yarin elinde olacak coook yuksek ihtimalle bakalim tepkisi ne olacak :)

İyi aksamlar hatunlar.
Bende sevdicegime kendisine ne kadr kizgin olsamda cuma gunu aksamdan borek kek kurabiye yapip cumartesi otobuse vercem surpriz yapcam

İyi aksamlar hatunlar.
Bende sevdicegime kendisine ne kadr kizgin olsamda cuma gunu aksamdan borek kek kurabiye yapip cumartesi otobuse vercem surpriz yapcam

ohhh ne güzeeel :32:

ben de güzel bi mektup yazıcam, bi de tişört alıcam - çarşı izinlerinde giymesi için - ve en kısa zamanda kargoya vericemm :31:

Back
X