• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu arada kızlar hepinize kocamaaaan teşekkür ederimmmm, destek olduğunuz için...

Eki Görüntüle 1076974

Rica ederiiizz caniiimm, birbirimize desteğizz burdaaa :):*

Yanıma gelmeni istiyorum demekten bile acizsin. Gİtmiyorum ben yarın onun yanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Nefret ediyorummmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İşte şimdi ağlayabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah kahretsin

Canim noldu yaaa :( dövecez topikce bu çocuğu haaa :@ :@

Rica ederiiizz caniiimm, birbirimize desteğizz burdaaa :):*

Canim noldu yaaa :( dövecez topikce bu çocuğu haaa :@ :@

Boşverin. Söylediği tek şey geliyor musun yarın, benim cevabımda bilmiyorum.(Gel demesini istiyorum burda)
Gelsene diyemiyor. Belki de başka planları vardır. Kendi bilir.
Saçım nasıl?

Son düzenleme:
belimin bi tık üstündeydi :) orda toplu saçım boyunda çok sıkıntı yok:) kâküllere bak sen çok saçma olmuş mu:/
diziyle ne alakası var be :53:

Dizilerde sinirlenenler saçlarını kendi kesiyorlar ya:27:
Tam bilemiyorum yakından görmem lazım :ssz:
Niye kendi kendine kesiyorsun hiç kuaför kalmadı mı orda:37:

Kiz ben de tlfdan giriyorum. Ama naptin oglana sardın kendine mi kıydın kiz.. kisa olmus sanki ama bilemedim :/
durun açıkta çekip koyuyum öyle bakın birde:/
Dizilerde sinirlenenler saçlarını kendi kesiyorlar ya:27:
Tam bilemiyorum yakından görmem lazım :ssz:
Niye kendi kendine kesiyorsun hiç kuaför kalmadı mı orda:37:

biraz dizi deki gibi oldu ama ucundan azcık kesikle yırttım:53: fazla gitmedi boydan:27:
benim sıkıntı kakül şu an :D

durun açıkta çekip koyuyum öyle bakın birde:/

biraz dizi deki gibi oldu ama ucundan azcık kesikle yırttım:53: fazla gitmedi boydan:27:
benim sıkıntı kakül şu an :D

açıkta iyi boydanda mı kestin ?
Gelin olacan sen ne kesiyosun saçını manyak:ssz:

o ne demek lan

eyi bari

aslında berbat olsada umrumda değil ama annem kızdı da kızılacak kadar var mı diye sorayım dedim:86:
Vardı hani küçük besleme vardı dizi hatırladınmı
Kime besleme denir bilmiyormusun sen
bi parmak gitti :d
Artiiiiiiiiiiiz kesiyosan kessene 5 6 parmak 1 parmakla kesmekmi olurmuş psikopaaaaaaaaat:35::35::35::35::35::35::35::35:
Bende bişi sandım tamam elleşme saçınla uğraşma önlerini beğenmediysen git düzlet kuaföre elleme bidaha
Şişko ve kısa saçlı gelin olmak mı istiyorsun yoksa:37::37:

Vardı hani küçük besleme vardı dizi hatırladınmı
Kime besleme denir bilmiyormusun sen

Artiiiiiiiiiiiz kesiyosan kessene 5 6 parmak 1 parmakla kesmekmi olurmuş psikopaaaaaaaaat:35::35::35::35::35::35::35::35:
Bende bişi sandım tamam elleşme saçınla uğraşma önlerini beğenmediysen git düzlet kuaföre elleme bidaha
Şişko ve kısa saçlı gelin olmak mı istiyorsun yoksa:37::37:

ben kesecem kesmesinede sonunda saçını kesti diye annesi tarafında öldürlen kız olup 3. sayfalara düşmek istemedim :86:
hahahhaa gülme şeklimide görseydin acaba hangi yakıştırmayı uygun görürdün bilemedim :9:
çok bekler o gelinmiş:/

ben kesecem kesmesinede sonunda saçını kesti diye annesi tarafında öldürlen kız olup 3. sayfalara düşmek istemedim :86:
hahahhaa gülme şeklimide görseydin acaba hangi yakıştırmayı uygun görürdün bilemedim :9:
çok bekler o gelinmiş:/

Sus çok konuşuyorsun:30::36::36::36::36::36::36:

Back
X