• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Az kaldi yamacima gelmene de ondan :P
Gel gel sinrenin bebegini gormeye gideriz senle :)

Heeeey lunaaaaaa bebegim canisim kankitoskom nerdesiiiin

benim bebeğimi görmeye mi gelceksinizzz ayyyyyyy ne kadaaann mikemmell bir plan hayal olmuş bu :9: inşallah allahımmm göstersin o günleriii :16:

İdare ediyorum canım yok bi aramız çünkü en son kardeşimi sormak için aradı bi daha aramadi...

Sen nasılsın ?

Anladım cnm üzme sen kendini tatlımmm Rabbim gönlüne ferahlık versinnn.Çok şükür iyim bende
günaydııınnn herkeseee nasılsıınız kızlaarr hayırlı cumalar :16:

Sağol cnm iyiz çok şükür bugün pastaları alcak sevdiğim heycanlıyımmm:9:

İçerisine birsürü çikolatayla mektupta koymuştuımmm:9:

günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin:nazar:

günaydın herkeslere. Hayırlı Cumalar. Rabbim gönlümüze genişlik, yüreğimize ferahlık versin inşallah. Askerlerimizi de korusun biran önce bize kavuştursun. Amin amin amin:nazar:
Amin canım hayırlı cumalar. .

kesinlikle öyle ama ona değil en çok kendine veriyorsun bu zamanı öyle düşün
Evet haklısın kendime...
Ararsa nasıl konuşurum bilmiyorum ben donuk konuşunca o yine aramak istemicek ee oyff bilmiyorum yarın nete gelirde yazarsa ben nasıl davranicam hiç mi cvp vermesem versem patlarim kesin eee herşey havada oyfff bitsin bu işkence :43:

Amin canım hayırlı cumalar. .

Evet haklısın kendime...
Ararsa nasıl konuşurum bilmiyorum ben donuk konuşunca o yine aramak istemicek ee oyff bilmiyorum yarın nete gelirde yazarsa ben nasıl davranicam hiç mi cvp vermesem versem patlarim kesin eee herşey havada oyfff bitsin bu işkence :43:

valla canım benim fikrimi sorarsan ne telefona ne nette cevap vermemelisin

Hayır canım benimkisi 8-5 askeriyede sadece 8-5'ten sora dışarda. Yedek subay gerçi şimdi teğmen oldu:9:

Ayy ne güzel yaa.. biz de çok istedik eşimle gidecektim eger yedek subay olsaydı :( kısmet hayırlısı ins..

Ammiiinnn...
Hayırlı cumalar hanimlar.. Rabbim sevdiceklerimizi korusuunn..
.

Back
X