• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Çokta alma şuan çok iyi olmuşsundur boyuna göre çok iyisin bence:8:
Ah fast food ah :9:
Özdileeeeeeeeeeekteyim yaşamın içindeyiiiiiiiiim:52:
Bi gün özdilekteyiz benimkiyle saatte epey geç olmuş 12 de kapanıyor ya.Ailemden biri arıyor o saatte dışarda olmama kızarlar diye tuvalete gidiyorum açıyorum telefonu bi başlıyo o karı yine özdileeeeeekteyiiiiiiiiiim yaşamın içindeyiiiiiiiiiiiiiim diye:52::52::52::52::52:

ay allahım hakikatten feci olmuşşş :1:

Napalim canim ben kvdedeyim hala.. evime gitcem inşallah akşama doğru..
Az önce bi haber okudum ona canım sıkıldı :( kpssde merkezi atamayı kaldıracaklarmis :/ su sınavda yerleştim yerleştim :/ bana dua edin lütfen :(

Canim yaa 1.68 e göre kilon gayet ii geldi bana .. ben kendimi düşününce baya bi korktum yani.. :)

hayırlısı olsun kızım ederiz tabiki hayırlısysa sizin için yerleş inşallahhhh canım ben hep 47 kilo biri olduğumum içinnn yıllardııırrr ondan garipsiyorum sanırım

hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunu :27:

Aydıngün :D

GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SEN

YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,:41::41:

GÜNAYDUNN

selam :3: bilmiyom sen?

manyak bizde Forumda çok gezerdik :D

:(((((((

Pek iyi degil bende ole iste

hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunu :27:

Aydıngün :D

GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SEN

YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,:41::41:

GÜNAYDUNN

selam :3: bilmiyom sen?

manyak bizde Forumda çok gezerdik :D

:(((((((
:1::1:
ay allahım hakikatten feci olmuşşş :1:

Sanki biz bilmiyorum özdilekte olduğumuzu:52:

ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz :43::43::43:

tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:

3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:

Son düzenleme:
ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz :43::43::43:

tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:

3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:

yoo ben öyle bişey duymadım, umarım yoktur :/

benimki de öyle bişi demedi ama inşallah olmaz :ssz:

Back
X