• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyiyim, tatil ya evdeyim, geç kalktım, şimdi keyif çayımı içiyorumm :126:

bi yandan da e-okula çocukların notlarını giriyorum :126:

siz napıyosunuzzz :21:

Öyle boş boş pcye bakıyom bi yandan tv açık sakız çiğniyorum bunalıyorum sıkılıyorum daralıyorum oooyf :68:

Ya izinler sıfır ona rağmen iki gün fazla sizden niye ki ya yoksa 82mi doğrusu

İnşallah canım Sağol hayırlısı olsun artık

hayır beee he oldu bütün şafak prograları yanlış bütün şafak programları yanlış seninli doğru tek tek sayak : 3 şubattan 3 ağustosa 180 gün işteee 2 gün yol izni bizde 20 temmuz bugün ayın 1 i mayıs :30+ haziran:30+temmuz20=80 :37: :1: :72:

Bende evdeyim buralarda takılıyorum
selam :3:
ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die :31:
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acaba :31: ve inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan :53:
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk :ssz:

inşallah herşey güzel olur canım:31::31:

günaydın hemşireler :kkk: :33::16:
günaydıNtünaydın :D
:D

Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)

O BENDE DE VARDI BİR ZAMANLAR, AMA ARTIK YOK NİYE Kİ :14:

Masallah :D:D ben erkenciyim biraz islere baktim şimdi takılıyorum buralarda
:1: BEN İŞSİZ GÜÇSÜZ MAL GİBİYİM YA SAAT 4 BUÇUKTA UYUDUM BİRDE :1:
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sennn:24:

Sende mi mesaj geldiği an uyanırdın sessizdeyken:8:

ÇOK ŞÜKÜR :ssz:
EVET ARAYACAĞINDA HİSSEDERDİM, TAM ONU ARAYACAĞIM SIRADA O DA ARARDI BENİ :1:
NİYE YOK ARTIK SENCE KIRGINLIKLAR MI GÖTÜRDÜ BU OLAYI:44:

Son düzenleme:
Back
X